Un BMW a intrat cu toată viteza într-un TIR, şoferul a murit pe loc. Alte două TIR-uri s-au ciocnit pe A2

Şofer mort în Breaza, după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR. Bărbatul a rămas blocat între fiare și nu a mai putut fi salvat de medici.

06 dec. 2023, 10:32

Accident grav la Breaza după coliziune dintre un BMW şi un TIR. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de intervenţie, care l-au scos pe bărbatul de 71 de ani dintre fiarele contorsionate ale maşinii, însă după mai multe manevre de resuscitare acesta a decedat.

„Pompierii militari prahoveni acționează pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Breaza. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion și un autoturism la bordul cărora se aflau doar șoferii. Conducătorul auto al autoturismului era încarcerat astfel că pompierii au acționat pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani aflat în SCR, se execută manevre de resuscitare. Celălalt ocupant este conștient, fără marca traumatica”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Şoferul autocamionului a fost transportat în stare gravă la spital. În continuare se fac cercetări pentru a vedea cum s-a produs mai exact accidentul.

Călăraşi: Coliziune între două TIR-uri, pe Autostrada Soarelui / Unul dintre vehicule s-a răsturnat / Un bărbat a fost rănit / Traficul a fost reluat – FOTO

Două TIR-uri s-au ciocnit, miercuri dimineaţă, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, în judeşţul Călăraşi, iar unul dintre ele s-a răsturnat. Un bărbat a fost rănit, iar circulaţia în zonă a fost reluată, valorile de trafic fiind uşor ridicate.

Accident teribil în Filipine: 25 de morţi după ce un autocar a căzut în prăpastie FOTO şi VIDEO
UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 112, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, unde un ansamblu auto s-a răsturnat pe carosabil, în urma unei coliziuni faţă-spate cu un alt autovehicul”, a transmis Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, valorile de trafic sunt uşor ridicate în zonă, pe sensul de mers către Constanţa.


”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 112, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, s-a produs o coliziune faţă-spate între 2 ansambluri auto. Unul dintre acestea s-a răsturnat pe carosabil, ocupând banda nr. 2 şi parţial prima bandă ale sensului de mers către Constanţa”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Mircea Bravo, implicat într-un accident, în Bihor. Vloggerul ar fi ațipit la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp. Mircea Bravo: Mircea Bravo, prima reacție după accident: ”Un şoc puternic, mașina este avariată grav”

Sursa citată a precizat că în urma impactului a rezultat rănirea conducătorului acestui vehicul, ce este transportat la spital. ”Traficul rutier se desfăşoară iniţial în banda nr. 2, pentru ocolirea primului ansamblu auto, iar ulterior în banda de urgenţă, pentru ocolirea celui de-al doilea. Se aşteaptă o macara pentru scoaterea vehiculului răsturnat”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, valorile de trafic sunt uşor ridicate, la faţa locului fiind prezente echipaje de poliţie care dirijează circulaţia.