Povestea unui CHINEZ care era să ajungă MORT în America după ce s-a ÎMBĂTAT. Vezi cum a scăpat FOTO

Un bărbat din China a fost la un pas de o moarte tragică, după ce a ajuns să fie închis într-un container cu destinaţia America. Bărbatul a confundat camera sa de hotel cu o cutie uriaşă de metal. Din fericire, tânărul s-a trezit cu o oră înainte că vasul să plece într-o călătorie de două săptămâni către ţara tuturor posibilităţilor.

14 aug. 2013, 09:04

Jiang Wu s-a trezit din beţie blocat într-un container de metal cu destinaţia America. Dacă nu ar fi fost salvat la timp, bărbatul ar fi putut să moară în timpul cursei de peste două săptămâni pe care o fac cutiile de metal pline de mărfuri, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Poliţişti din Constanţa au descoperit peste 43.000 de ceasuri ascunse într-un container

Bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate, motiv pentru care a încurcat camera de hotel cu o ladă uriaşă, folosită pentru transportul maritim. Cu toate acestea, el a avut norocul ca să se trezească cu doar o oră înainte ca vasul să părăsească portul. Speriat, el a sunat fiecare persoană pe care o ştia, inclusiv poliţia, fiind salvat la timp.

Containerul era sigilat şi el nu putea să iasă, aşa că a sunat după ajutor. Problema era că bărbatul nu a ştiut în care container se află şi erau mii de containere în port, puse unul peste altul. A fost foarte norocos. Dacă mai dormea o oră, următoarea oprire era America„, a povestit unul dintre poliţişti.

Citeşte şi Imaginile care fac lumea să arate ca o jucărie FOTO

Într-un final, el a fost salvat, după ce s-a descoperit că se afla într-o cutie suspendată la 20 de metri deasupra solului.