Povestea VIRGINEI care ştie cum să facă femeile să se simtă bine: VIBRATOARELE mi-au schimbat viaţa

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie a ajuns expertă în sex, cu toate că este virgină. Ea şi-a găsit un loc de muncă inedit, care i-a schimbat viaţa. Astfel, după ce a ajuns să creeze jucării sexuale pentru femei, tânăra a uitat de faptul că este grav bolnavă şi că voia să se sinucidă.

24 iun. 2013, 07:35

Rebecca Rielly este o tânără de 22 de ani care ştie ce vrea de la viaţă. După ce a fost la un pas de sinucidere, din cauza durerilor provocate de artita reumatoidă de care suferă, viaţa femeii s-a schimbat în momentul în care s-a angajat la o companie producătoare de jucării sexuale pentru femei, potrivit Mirror.

Citeşte şi O mamă SEXY s-a RUŞINAT când a trebuit să le EXPLICE poliţiştilor ce au furat HOŢII din maşina ei

Căutând pe Google cuvintele „lucruri interesante de făcut”, Rebecca a dat peste un job al companiei Ann Summers, una dintre cele mai căutate producătoare de vibratoare din lume. Cu toate că era virgină, ea a fost admisă în departamentul de design, ajungândă să creeze jucăriile care fac femeile să se simtă bine atunci când bărbaţii nu sunt prin preajmă. Astfel, întreaga motivaţie şi gândurile tinerei s-au schimbat, uitând de sinucidere. Ea şi-a găsit un iubit şi a ajuns să folosească jucăriile inventate de ea.

În cererea de angajare le-am spus că sunt virgină şi că nu folosisem jucării sexuale. Ştiam că o să fiu inclusă în proiect, aveam o presimţire. La început mă simţeam intimidată şi simţeam că am o contribuţie. Nu eram sinceră cu mine, dar acum mi-am modificat ideile. Am învăţat foarte multe şi cu toate că încă sunt virgină, sunt într-un loc mai sănătos şi mai fericit din cauza asta. A fost dificil să folosesc vibratoare la început, dar apoi mi-am găsit preferatele. Nu le folosesc pe cele care penetrează, dar restul sunt incredibile„, povesteşte femeia care construieşte vibratoare, cu toate că nu a făcut sex niciodată.

Citeşte şi Top jucării sexuale trăsnite

Rebecca recunoaşte că are o relaţie frumoasă cu un băiat şi se simte împlinită, fiind îndrăgostită de acesta.