Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete: A stat 90 de minute în nava extraterestră

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, şi anume, acela dacă extratereştrii au ajuns pe Pământ şi au făcut experimete pe pământeni. Dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări: Da, au existat cazuri uimitoare când extratereştrii au răpit pământeni.

31 ian. 2016, 09:47

În data de 13 august 1975, sergentul american Charles L. Moody, din cadrul Air Force, se afla în deşert, în New Mexico, urmărind fascinat o ploaie de meteoriţi. Deodată, Moody a văzut un obiect ce semăna cu o farfurie zburătoare mare, luminoasă, care se îndrepta spre Pământ, ca şi cum ar fi vrut să aterizeze.

Pe măsură ce obiectul ciudat se apropia, lui Moody i s-a făcut frică şi a fugit spre maşina lui. S-a urcat şi a încercat să pornească motorul, însă acesta era „mort”. În acel moment, sergentul a auzit un sunet asurzitor, de înaltă frecvenţă. A văzut farfuria zburătoare în apropiere de maşina lui, apoi nişte fiinţe mici, care semănau cu oamenii, la bordul navei lor extraterestre.

Citeşte şi Poveşti ADEVĂRATE despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (II). Femeia ţinută 4 ore pe o navă extraterestră

După ce zgomotul asurzitor a încetat, Moddy a simţit că îi amorţeşte tot corpul, iar în următoarele 90 de minute nu a mai ştiut ce s-a întâmplat cu el. Apoi şi-a revenit şi a văzut cum farfuria zburătoare a dispărut pur şi simplu în cerul întunecat.

A doua zi după această întâmplare, sergentul a fost cuprins de o durere stranie de spate şi de mâncărimi ciudate. I-a povestit medicului său ce i se întâmplase, iar acesta l-a sfătuit să facă un fel de autohipnoză pentru a-şi ameliora starea în care se afla.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete Partea I

În timpul meditaţiei, Moody şi-a adus aminte ce i s-a întâmplat în perioada cât fusese răpit de extratereştri. Aceştia îl luaseră din maşina lui şi îl puseseră pe o masă de metal, în nava lor spaţială. A comunicat cu ei prin intermediul telepatiei.

După ce a fost de acord să coopereze cu ciudatele fiinţe de la bordul navei, acestea i-au arătat părţi din nava lor spaţială şi i-au dat unele informaţii despre aceasta. Fiinţele extraterestre i-au spus că ei locuiesc în această navă şi că nu vor să se întoarcă pe Pământ, cel puţin în următorii 20 de ani.