Un extraterestru a fost fotografiat pe un câmp. Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (X)

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, şi anume, dacă extratereştrii au ajuns pe Pamânt şi au făcut experimete pe pământeni. O serie de dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări: Da, au existat cazuri uimitoare când extratereştrii au răpit pământeni.

20 mart. 2016, 07:08

În 1987, poliţistul britanic Philip Spencer mergea pe un câmp aflat în apropiere de casa lui din Ilkey Moor, în comitatul Yorkshire, având la el un aparat de fotografiat cu ajutorul căruia voia să facă fotografii unor lumini misterioase ce se vedeau pe acel câmp.

Luase cu el şi o busolă pentru a se orienta în spaţiu, deoarece era o ceaţă densă în regiunea în care se afla locuinţa socrului său.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (VIII) Şi-a scris într-o carte aventura cu OZN-ul

Mergând pe câmp, la un moment dat a văzut o creatură ciudată, mică de înălţime, care parcă încerca „să îl gonească” din locul acela, ca să nu se apropie de ea.

Spencer abia aştepta o astfel de ocazie. Nu a mai stat pe gânduri. A pus mâna pe aparatul de fotografiat şi a făcut câteva fotografii în care se vedea o creatură mică, verzuie, ce se speriase de el probabil şi fugise, pierzându-se în ceaţa lăptoasă.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (VII): Extratereştrii prietenoşi

Spencer nu s-a lăsat şi a început să o urmărească pe câmp. La un moment dat, a fost şocat când a văzut un OZN foarte mare ridicându-se dintr-un câmp din apropiere. Creatura dispăruse. În schimb, nu şi imaginile cu ea, pe care le imortalizase cu aparatul de fotografiat. 

După acest episod, Spencer nu şi-a mai amintit ce făcuse sau ce i se întâmplase timp de o oră. Acea oră i se ştersese pur şi simplu din memorie. A constatat în schimb că ceasul lui rămăsese în urmă cu o oră, iar busola pe care o avea la el arăta Sudul, în să să arate Nordul.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete Partea I

Fotografiile pe care Spencer a reuşit să le facă sunt foarte blurate, dar chiar şi aşa se poate vedea creatura misterioasă. El a mai aşteptat o vreme să vadă dacă acea creatură apare din nou, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Imaginile capturate de aparatul de fotografiat al lui Spencer au fost analizat de către un specialist în vieţuitoare sălbatice. Expertul a ajuns la concluzia că ciudata creatură avea o înălţime de aproximativ 1,2 metri şi nu provenea din lumea animalelor.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete: Cum au dispărut soţii Hill din maşină

Ilkley Moore este o regiune plină de legende, de mister şi de fenomene ciudate. Există o mulţime de  mărturii despre apariţii de nave extraterestre, cu lumini ciudate, care dispar sau apar brusc în regiune. Există, de asemenea, două locuri unde avioanele aterizează şi decolează – baza militară Menwith Hill Military şi aeroportul Leeds Bradford.