Poveşti adevărate: S-au împrietenit la piscină şi au aflat apoi că erau fraţi

Isaac Noltin şi Dakotah Zimmer s-au cunoscut la piscină şi apoi au devenit prieteni. Isaac are 12 ani, iar Dakotah, 13. Au descoperit apoi că au multe lucruri în comun, până când au aflat că erau, de fapt, fraţi.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 22:03

Isaac Noltin şi Dakotah Zimmer au trăit împreună şocul vieţii lor, după ce au descoperit cu totul întâmplător că sunt fraţi. După ce se împrieteniseră, Dakotah îi povestise lui Isaac că are un frate pe care nu îl cunoscuse niciodată şi despre care ştia doar că fusese adoptat de o femeie pe care o chema Dawn.

„Este chiar mama mea!”, a strigat atunci Isaac, nevenindu-i să creadă!… Dawn Noltin, femeia care îl adoptase, se frământa de mai multă vreme cum să îi spună băiatului că nu este fiul el natural. Ezita şi se gândea să îi spună când va începe şcoala. Dar nu a mai avut timp pentru că, după ce îl cunoscuse pe Dakotah, a întrebat-o dacă el fusese adoptat.

Mirată oarecum, femeia l-a întrebat de ce crede asta, iar el i-a răspuns direct: „Cred că l-am cunoscut pe fratele meu!”… Emoţionaţi, mama şi fiul ei adoptiv s-au îmbrăţişat plângând de bucurie.

Povestea lor emoţionantă a ajuns în paginile publicaţiei TODAY.com. Mama lui Isaac avea 16 ani şi îl născuse abia de 9 zile când a cunoscut-o cea care urma să-i fie mamă adoptivă. Ea mai avea un băiat, cu un an mai mare, pe Dakotah.

La rândul ei, Dawn, care avea atunci 19 ani, devenise şi ea mama unei fetiţe, pe care o creştea singură, aşa cum era şi mama băieţilor. S-a oferit să aibă ea grijă de Isaac şi l-a luat la ea acasă. După câteva luni, mama băiatului rămăsese din nou însărcinată, iar bunica băiatului a întrebat-o pe Dawn dacă nu ar vrea să îl adopte cu acte în regulă pe Isaac. Ea a acceptat şi aşa a devenit Isaac fiul ei adoptiv.

Acum, după ce s-au regăsit, cu toţii sunt şi mai fericiţi. „Chiar dacă nu ştiau unul de existenţa celuilalt, pare că ar fi crescut împreună. Parcă nici n-ar fi fost separaţi atâţia ani!”, povesteşte Dawn, care este foarte bucuroasă de reunirea fraţilor.