Poveştile CUMPLITE ale morţilor din Colectiv. S-a stins ţinându-şi de mână fiul de 14 ani

Un tată care şi-a dus fiul la concert în Club Colectiv vineri seară a murit ţinându-l de mână, după ce s-a zbătut să-l salveze din haosul care s-a declanşat odată cu incendiul.

RomaniaTV.net
01 nov. 2015, 16:51
Poveştile CUMPLITE ale morţilor din Colectiv. S-a stins ţinându-şi de mână fiul de 14 ani

O familie normală, soţ, soţie şi un copil de 14 ani, a mers vineri seară la concertul Goodbye to Gravity, din Club Colectiv. Habar n-aveau că după acea seară viaţa lor se va schimba radical. A celor care au reuşit să rămână în viaţă.

Când a izbucnit incendiul, femeia a reuşit să iasă, dar soţul şi fiul ei nu s-au putut ţine după ea. S-a întors, a reuşit să-i găsească în haosul declanşat în club şi i-a ghidat spre ieşire. Bărbatul îşi ţinea strâns fiul de mână şi i-a dat cu greu drumul când a fost dus la spital, de parcă ştia că nu avea să supravieţuiască şi că atunci se despărţeau pentru totdeauna. Băiatul este, însă, şi el în stare foarte gravă, intubat, şi riscă în orice moment să îşi prindă tatăl de mână. Dincolo…

Mama sa este bine, dar în stare de şoc şi nu se gândeşte decât la cum îi va spune băiatului despre moartea tatălui său. Paradoxal, asta o face să fie puternică pentru că speră în continuare că fiul ei se va face bine.

Au murit ASFIXIATE în baia din Colectiv

Trei fete s-au ascuns în toaleta localului când a izbucnit incendiul. Au crezut că pot ieşi pe acolo, dar din păcate toaleta nu avea geam, iar ele s-au asfixiat de la fumul gros care s-a degajat în urma incendiului.

Carmen Irina Opriţă, Karina cum se prezenta pe Facebook, a fost găsită împreună cu alte două fete în toaleta clubului groazei. Cel mai probabil, fetele au fugit din calea flăcărilor în grupul sanitar, însă încăperea nu avea nicio fereastră. Au murit una lângă alta, intoxicate cu fum. Din nefericire toaleta era în colţul opus faţă de ieşirea din club, iar pompierii au ajuns prea târziu şi nu au mai putut să le salveze.

Karina era singurul copil al familiei Opriţa şi îşi vizitase părinţii din Câmpina în urmă cu o săptămână, dar duminică s-a întors acasă în sicriu, iar marţi va fi condusă pe ultimul drum.