Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cristi Iacob, confesiune neașteptată. Dani Oțil a rămas surprins când a auzit

Premiera Power Couple România a avut loc luni seară de la ora 20:30. În cea de-a doua ediție, telespectatorii au putut observa cum a continuat proba Calendarului Vieții și pentru Cristi Iacob și Gabriela Iacob.

07 feb. 2024, 13:38

Astăzi, în cea de a doua ediție telespectatorii au putut observa cum a continuat proba Calendarului Vieții și pentru Cristi și Gabriela Iacob.

Citește și Power Couple România – La bine și la greu. Cosmin Natanticu a cedat! Nu a suportat chinurile nașterii: „Hristoase, ce doare!”

În cea de a doua ediție, Cristi Iacob și Gabriela au fost puși în fața marelui zid pentru a trece cu brio prima probă oficială din marea competiție a cuplurilor, Power Couple România, care se vede în fiecare luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Pregătită pentru prima întrebare, soția lui Cristi Iacob a dat dovadă de ambiție și de mult curaj, aflând că are la dispoziție 15 minute pentru a răspunde corect la minim trei întrebări pentru a trece proba.

Cuplul nu a stat mult pe gânduri și a decis să treacă la fapte, astfel că, prima întrebare pe care i-a adresat-o Cristi Gabrielei a fost:

„Câte grade erau când m-am dezbrăcat ca să fiu statuia ta la Constanța?”

Imediat ce Gabriela a răspuns că erau -15 grade, Cristi și Dani au început să vorbească despre nebunia pe care a făcut-o bărbatul pentru a-i declara dragostea iubitei sale.

Dani a rămas uimit de gestul pe care l-a făcut bărbatul și încerca să afle de ce a ales această variantă pentru a-i declara iubirea pe care i-o poartă de atât de mulți ani.

„Mi-e rușine să… De ce te-ai dezbrăcat? Ce vârstă aveai? Erai adult?”, întreba prezentatorul fără să înțeleagă această formă de iubire.

„Noi stăteam undeva într-un atelier de sculptură. M-am dezbrăcat în fundul gol, mi se părea că e noapte, aveam cearceaful în cap. Ca să vină să-l vadă pe Adonis, cam bătrânior Adonis și cu pieile cam… mă rog, nu pot să spun alte zone cam cum arătau de complet nesemnificative. (…) În loc să vadă gestul ăla… Am stat ca un martir. Nu m-a pus nimeni. Un martir idiot, sunt și martir idiot”, a povestit amuzat Cristi Iacob la testimoniale.

Apoi, Gabriela spera ca acesta să fie răspunsul corect, însă din păcate, Cristi a făcut gestul nebunesc la o temperatură de -20 de grade.

Ce întrebări și-au pus cei doi

Astfel că, primul răspuns pe care l-a oferit Gabriela a fost greșit.

Cu toate acestea, în cutie s-a aflat un croissant pe care Cristi a trebuit să îl mănânce, chiar dacă răspunsul a fost greșit.

Motivul pentru care a primit un lucru bun de mâncat este pentru că numărul 15 este răspunsul corect pentru o altă întrebare dintre cele cinci.

Cea de a doua întrebare a fost: „La câte luni de la logodnă ne-am căsătorit?”

Gabriela a răspuns cu încredere: „La o lună!” și a pornit în escaladarea calendarului cu speranță.

După ce a adus cutia reprezentativă numărului 1 la sol, Gabriela a aflat că răspunsul a fost corect. Cristi a mâncat un alt croissant și a trecut la următoarea întrebare care sună astfel: „Cum se numea filmul la care am făcut coloana sonoră?”

Gabriela și-a dat seama că numărul 15 este posibil să fie cel corect, având în vedere că data trecută când l-a ales, în cutia reprezentativă a fost un croissant.

De această dată, Gabriela a escaladat doar pentru a atinge tăblia cu numărul 15 pentru că la prima întrebare a luat deja cutia reprezentativă.

După ce s-a întors la sol, soția lui Cristi a aflat că răspunsul pe care l-a oferit a fost corect.

A patra întrebare pe care i-a adresat-o Cristi este: „De câți ani fumez?”

Gabriela a răspuns cu încredere „30” și a adus cutia reprezentativă numărului de pe marele zid.

Din păcate, răspunsul a fost incorect, Cristi fiind nevoit să bea un cocktail preparat din pepene galben, ketchup și lapte.

Ultima întrebare a fost: „Cât a durat relația cu soția anterioară?”

Gabriela a răspuns crezând că răspunsul corect era 13, deși nu se putea hotărî între 13 și 14. După ce a adus cutia la sol, Cristi a mâncat o prăjiturică, răspunsul fiind corect.

Citește și Power Couple 5 februarie 2024 LIVE VIDEO. Nebunie în prima zi de la provocarea relaţiilor. Cum s-au descurcat în faţa camerelor

După ce Gabriela a răspuns greșit la 2 întrebări și corect la 3 dintre ele, cuplul a putut să se bucure de faptul că a trecut cu brio prima probă din concurs și că au câștigat suma de 300 de euro, potrivit Antena1.ro.