Power Couple România – La bine și la greu. Cosmin Natanticu a cedat! Nu a suportat chinurile nașterii: „Hristoase, ce doare!”

În cea de a doua ediție a emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, telespectatorii s-au amuzat teribil când a avut loc a două probă a competiției.

07 feb. 2024, 12:57
Power Couple România – La bine și la greu. Cosmin Natanticu a cedat! Nu a suportat chinurile nașterii: „Hristoase, ce doare!”
Power Couple România – La bine și la greu. Cosmin Natanticu a cedat! Nu a suportat chinurile nașterii: „Hristoase, ce doare!”

În cea de-a doua ediție a emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, a avut loc și a două probă, cea în care bărbații au fost supuși la chinurile nașterii prin intermediul unui simulator. Fetele au avut de pariat iar băieții au rezistat, însă nu toți. Cosmin Natanticu nu a ajuns la un nivel prea avansat, însă nici investiția nu a fost una consistentă.

Citește și: Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”

Power Couple România – La bine și la greu. Cosmin Natanticu a cedat în fața durerilor nașterii

În cea de a doua ediție a emisiunii Power Couple România, de pe Antena 1, telespectatorii au putut observa cum s-au descurcat băieții la proba care i-a adus direct în sala de nașteri. Proba a presupus ca bărbații să experimenteze durerile nașterii prin conectarea lor la un dispozitiv care simulează contracțiile unui travaliu.

Camera Investițiilor a fost, de această dată, ocupată de partenerele lor care au decis ce sume să investească în puterea băieților de a rezista până la ultimul nivel de durere, respectiv nivelul 9. Plin de emoții, dar fără să vrea să arate acest lucru chiar de la început, Cosmin Natanticu s-a așezat cuminte pe scaunul ginecologic salutând-o pe doamna care se apucase deja să îi lipească accesoriile pe abdomen.

Actorul și-a dorit să vină și Eliza în camera cu „sala de nașteri”, iar dorința i-a fost îndeplinită, fiind asistat de soția lui în timpul procedurii.

Sper că știi lucruri despre mine, atât de bine încât să fii smart!” îi spune Cosmin Elizei.

Aparatul a pornit, iar Cosmin Natanticu a început să se vaite încă de la primul nivel. Eliza a mărturisit, între timp, că toleranța lui la durere este aproape zero.

Mama mea, dacă ăsta e 1…” a spus actorul, mirat de intensitatea aparatului care îi provoacă dureri. Ca să își ia gândul de la ceea ce simțea fizic, comediantul a început să cânte, astfel că nu și-a dat seama că a trecut la nivelul 2 decât atunci când durerea l-a lovit din plin.

Hristoase, nu te cred, doamne ce doare!” urmând să înjure cât a putut de mult. În tot acest timp, Eliza se abținea să nu izbucnească în râs în timp ce îi făcea aer cu un evantai. Mai mult, soția lui Natanticu chiar a spus că și ea va naște natural atunci când va rămâne însărcinată și că va trebui să suporte aceleași dureri.

La nivelul 3 au urmat și alte urlete de durere insuportabile, iar Natanticu a strigat cât a putut de tare au mami, au mami, au mami, au mami, au mami>> fără să mai poată suporta durerile nașterii simulate de dispozitiv. A renunțat la a mai continua proba, însă nici după ce aparatul s-a oprit actorul nu și-a revenit imediat, strigând încontinuu și înjurând să se oprească durerea provocată artificial.

Am simțit cam 20 de cuțite care intrau în mine. Am zis >, ea a zis > și în continuare mergeau! (…). Nu am mai simțit niciodată genul ăsta de durere în corpul meu. Nu există așa ceva! Nici nu mă interesează cât a investit. Nu!”, a spus actorul la testimonial, încă terifiat de experiență.

Concurentul a cedat psihic după această probă și a devenit foarte irascibil, în timp ce Eliza încerca să-l înbuneze spunându-i că au pierdut doar 400 de euro în această zi.

Eu sunt curios acum. Care e mai fetiță? Cei care au născut sau eu că m-am oprit la 3?” întreba Cosmin amuzat.

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi, mărturisiri despre participarea la Power Couple. Cum s-au înțeles cu ceilalți concurenți și cum s-a transformat relația lor, după emisiune. ”Au fost niște dinamici ciudate. Avem mai mare încredere unul în altul”