VIDEO Power Couple România, proba podului suspendat. Lui Emi i-au tremurat rău picioarele: „Iubire, taci! Iubire, taci, te rog! Nu pot! Taci! Lasă-mă! Te iubesc!”

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro. proba de miercuri seara a pus la grea încercare perechile, iar bărbaţii s-au dovedit a fi veriga slabă.

07 feb. 2024, 22:28
VIDEO Power Couple România, proba podului suspendat. Lui Emi i-au tremurat rău picioarele: „Iubire, taci! Iubire, taci, te rog! Nu pot! Taci! Lasă-mă! Te iubesc!”

Power Couple România. A fost nebunie totală miercuri seară. Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Jorge, dat afară de la Survivor All Stars? Mesajul artistului: „De la fiecare în parte am învățat câte ceva”

Power Couple România – La bine și la greu din 7 februarie 2024 a fost ceva special. În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa ce cuplu s-a situat pe ultimul loc la proba decisivă, dar și care cuplu a părăsit marea competiție.

Power Couple România:Emi și Mădălina, reacții savuroase pe podul suspendat:

După una dintre cele mai așteptate probe, și anume când bărbații au intrat în sala de nașteri, a urmat o nouă provocare care i-a pus pe concurenți la treabă împreună de această dată.  În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa cum a decurs proba decisivă a primei etape, și anume: escaladarea podului suspendat la 30 de metri deasupra mării construit special pentru ei.

Proba de cuplu s-a desfășurat într-un peisaj spectaculos, pe înălțimile amețitoare ale insulei malteze, Gozo, unde partenerii au avut provocarea de a colecta simbolurile agățate pe pod, urmând ca apoi să le fie testată din nou memoria.

Iată cum s-au descurcat Emi și Mădălina la prima probă de cuplu la 30 de metri deasupra mării!

 

 

Primul cuplu care pleacă în aventura de astăzi este format din Emi și Mădălina. Cei doi s-au echipat corespunzător și au plecat cu zâmbetul pe buze spre prima probă pe care trebuie să o ducă la bun sfârșit împreună.

Deși Emi era mult mai timorat decât soția sa, bărbatul a încercat să afișeze cât a putut de mult o stare pozitivă, dar care s-a spulberat destul de repede.

Ajunși la fiecare capăt de pod, Emi și Mădălina au pornit cursa unul spre celălalt. Exact așa cum s-au așteptat, ea a fost prima care a reușit să ia primul simbol agățat, în timp ce lui Emi îi tremurau picioarele puternic.

Power Couple România 7 februarie 2024: CRBL și Elena, primul cuplu propus spre eliminare. Cum s-au descurcat pe podul suspendat
Bărbatul o îndemna să nu se miște, motivând faptul că au destul timp, dar de fapt frica lui era că podul se balansează mult prea rău din cauza Mădălinei care se descurca extrem de bine.

Soția lui Emi a dat dovadă de o dexteritate ieșită din comun, în timp ce Emi abia se mișca, tremurând din toate încheieturile.

„Iubire, taci! Iubire, taci, te rog! Nu pot! Taci! Lasă-mă! Te iubesc!” striga Emi printre multele înjurături.

Mădălina nu se oprea totuși din vorbit, încercând să-l încurajeze în continuu, făcându-l pe bărbat să răbufnească din nou!

Dani a fost uluit de ceea ce se întâmplă și intervine:

„Mie îmi e puțin rușine, dragii mei. Dacă amândoi ar urla sau le-ar fi frică amândurora aș înțelege, dar faptul că lui îi este atât de teamă și se descurcă atât de prost față de Mădă… Mădă e de fier!”

„Iubire, lasă-mă puțin, numai taci din gură că mă distrugi!” a țipat din nou Emi cât a putut de tare.

Soția bărbatului a ajuns la celălalt capăt al podului cu zâmbetul pe buze și fără frică, în timp ce Emi era încă pe la jumătatea podului.

Imediat ce a luat și el ultimul simbol s-a întors înapoi la Mădălina, pregătindu-se de continuarea probei de astăzi.

„Ea era panseluță. Podul ăla mă mișca și pe mine în continuu că până să îmi găsesc eu echilibrul nu știam cum să fac! Mintea mea era praf” spunea Emi supărat la testimonial.

Ajungând la următoarea etapă a probei, cei doi trebuie să atașeze simbolurile culese de pe pod pe tăblița unde sunt atașate numerele reprezentative celor mai importante momente din viața lor. Regula este ca amândoi să potrivească simbolurile și numerele identic, fără să tragă cu ochiul unul la celălalt.

Din nou, Mădălina s-a descurcat de minune, în timp ce Emi a întâmpinat dificultăți și de această dată.

Rezultatul acestui joc a fost următorul:

Mădalina a pus la numărul 1- Primul sărut, iar Emi a suprins-o plăcut făcând aceeași alegere.

La numărul 2, de asemenea, au ales identic, Prima noapte împreună.

Numărul 3 a reprezentat prima greșeală a acestei probe. Mădălina a ales- Prima ceartă, iar Emi- Cadou. Greșeala s-a dovedit a fi a soției de această dată.

De aici șirul evenimentelor s-a năruit. Emi a ales la numărul 4- Cearta, iar Mădălina- Familia.

La numărul 5 cuplul s-a redresat, amândoi alegând- ”Primul Te iubesc!”

La numărul 6 a apărut o nouă eroare, Emi alegând- Familia, iar soția lui- Primul cadou.

Numărul 7 a fost cu noroc. Amândoi au ales- Mutatul împreună.

Ultimul număr a fost corect din partea amândurora, aceștia alegând cartonașul cu Prima Vacanță.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Natanticu a răbufnit! Durerile nașterii l-au îngenunchiat: Au, mami!

Astfel, proba de cuplu pentru Emi și Mădălina s-a terminat cu un număr de 5 puncte acumulate.

„Vreau să nu fim ultimii!” a fost dorința bărbatului la finalul probei.

 

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.