Jorge, dat afară de la Survivor All Stars? Mesajul artistului: „De la fiecare în parte am învățat câte ceva”

Jorge, dat afară de la Survivor All Stars? După o săptămână în care Faimoșii au reușit să câștige două dintre cele trei probe, necazul nu a stat prea mult departe de ei. Artistul a avut probleme medicale, iar soarta lui în competiție lui este sub semnul întrebării.

07 feb. 2024, 21:50
Jorge, dat afară de la Survivor All Stars? Mesajul artistului: „De la fiecare în parte am învățat câte ceva”
Jorge, dat afară de la Survivor All Stars?

Jorge, dat afară de la Survivor All Stars? La finalul episodului cu numărul 10, cântărețul a acuzat grave probleme de sănătate, implorându-și colegii să cheme asistența medicală. Viața din jungla Dominicană devine tot mai dură, iar condițiile de trai, lipsa hranei, epuizarea fizică și mentală își spun cuvântul asupra concurenților.

Citește și: Alina Laufer, dezvăluiri despre Jorge la 12 ani de la despărțire: „Ești pesimist, supărat pe viață, normal că nu există loc în viața ta de iubire”

Jorge, dat afară de la Survivor All Stars?

Istoria pare să se repete pentru artist, după ce sezonul trecut, în timpul probei pentru imunitate, a fost eliminat de la Survivor din cauza unei accidentări grave la genunchi. Acesta s-a dezechilibrat de pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip.

Faimosul a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Republica Dominicană, iar pentru a se putea recupera complet, în condiții normale, a fost trimis acasă.

Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a spus Jorge în consiliul de eliminare.