POZA cu Dan Mihalache dormind. Iohannis: „O încercare jalnică de a discredita echipa mea” VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, luni seara, apariţia imaginilor în care apare consilierul său prezidenţial, Dan Mihalache, dormind în timpul unei întâlniri, spunând că "este o încercare jalnică de a discredita echipa mea".

26 oct. 2015, 17:53
POZA cu Dan Mihalache dormind. Iohannis: „O încercare jalnică de a discredita echipa mea” VIDEO

Klaus Iohannis a fost întrebat despre fotografiile apărute în presă cu şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, dormind în timpul unei întâlniri cu o delegaţie din Serbia, unde îl însoţea pe şeful statului într-o vizită oficială.

Pur întâmplător, eu sunt parte centrală la toate aceste întâlniri şi pot să vă spun, ca informaţie de primă mână, că, la nicio intalnire nu am constatat o astfel de pozitie. Daca intre intalniri, omul este in pauza, atunci cred ca este inadecvat să fie fotografiat si sa se creze impresia ca cineva din staff-ul meu doarme in timpul unei întâlniri oficiale. 

Este o incercare jalnică de a discredita echipa mea. Sigur, e curios daca ne gandim ca vizita a avut loc acum cateva luni, de ce nu s-au dat atunci. Insa poza stiti bine ca se poate obtine de la entitati pe care dvs le numiti surse”, a comentat Klaus Iohannis.

Dan Mihalache a făcut parte din delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis în Serbia, la jumătatea lunii iulie. În presă au apărut imagini în cre Dan Mihalache apare dormind în timpul întâlnirii cu delegaţia sârbă.

În fotografii se poate vedea cum Dan Mihalache doarme pe scaun, cu capul pe spate, iar în jurul său, la o masă, se află mai mulţi oficiali.

CITEŞTE ŞI CSAT a avizat ordonanţa de urgenţă privind protecţia SPP. Iohannis : Mi s-a părut o idee bună