POZA ZILEI la Indian Wells. Cine este bărbatul misterios din loja Simonei Halep

În loja Simonei Halep, la Indian Wells,  a fost zărit un personaj celebru în lumea tenisului, despre care presa de specialitate afirmă că ar fi noul antrenor al campioanei noastre.

16 mart. 2015, 15:12

SIMONA HALEP a câştigat în trei seturi, luni dimineaţă, disputa cu Varvara Lepchenko, de la Indian Wells, iar din lojă sa a fost „supervizată” de un mare numeal tenisului mondial, Darren Cahill.

Darren Cahil (49 de ani) este un renumit antrenor de tenis, actualmente inclus în cadrul programului Adidas Player Developement, dar care a colaborat în trecut cu jucători de renume, precum Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Andy Murray, Ana Ivanovic ori Daniela Hantuchova.

Vezi şi Simona Halep, lovitura meciului cu Varvara Lepchenko. Aplaudată la scenă deschisă de public VIDEO

Daren Cahill este fost jucător de tenis a cărui performanţă maximă într-un turneu de Grand Slam au fost semifinale la US Open, în 1988. În schimb, are 13 titluri la dublu şi o finală la Australian Open, în 1989.

Darren Cahill ar putea colabora cu Simona Halep şi la următorul turneu după Indian Wells, cel de la Miami, fiind aşteptat un anunţ oficial în acest sens.

Simona Halep va juca marţi seara în optimi la Indian Wells, cu cehoaica Karolina Pliskova.