Poze nemaivăzute de la nunta Prinţesei Diana. La 18 ani de la moartea sa, vrăjeşte încă o lume întreagă FOTO

La aproape 18 ani de la moartea sa, Prinţesa Diana vrăjeşte încă o lume întreagă. Cea cunoscută drept "Prinţesa Inimilor" a fost un idol şi un exemplu pentru generaţii întregi, iar povestea sa fascinează în continuare. 

11 aug. 2015, 14:10
Poze nemaivăzute de la nunta Prinţesei Diana. La 18 ani de la moartea sa, vrăjeşte încă o lume întreagă FOTO

Totul a început cu o nuntă de basm, urmărită de sute de milioane de oameni din întreaga lume. În presă au apărut câteva imagini nemaivăzute de la ceremonie, potrivit România TV.

Citeşte şi Dezvăluiri incredibile: Charles a vrut să o părăsească pe Diana în faţa altarului

Acum, întreaga lume poate să vadă, pentru prima dată, noi fotografii de la ceea ce a fost numit în 1981 drept „nunta secolului”. Sunt poze neoficiale, făcute înainte de fastuoasa ceremonie. Într-una din poze, Lady Diana ţine în braţe şi linişteşte o domnişoară de onoare de numai cinci ani, fără să ţină cont că îşi şifonează rochia de 9.000 de lire sterline, o avere la acea vreme, arată că tinerei prinţese nu i-a păsat niciodată de protocol, dar şi cât de mult iubea copiii.

 

Rochia sa de mireasă, cu broderii manuale şi încrustată cu peste 10 mii de perle, a fost declarată la un moment dat cea mai cunoscută din lume. Buchetul în stil cascadă a dat startul unei mode ce continuă în astăzi, iar sărutul de pe balconul Buckingham Palace a făcut o lume întreagă să creadă că frumosul cuplu regal va avea o căsnicie ca în poveşti.

La scurt timp după nuntă, Diana i-a dăruit lui Charles doi copii, prinţii William şi Harry. Prinţesa inimilor s-a implicat în educaţia fiilor săi, refuzând să aibă guvernantă, ea fiind cea care le-a ales şcolile pe care cei doi băieţi le-au urmat. Pe lângă copii, în viaţa cuplului regal mai apăruse un personaj: Camilla Parker-Bowles. Acest fapt a stârnit iritarea Dianei care a început să-şi acuze soţul de infidelitate.

Citeşte şi Cinci rochii ale prinţesei Diana, vândute pe o sumă record

În replică, Charles afirma despre Diana că ar fi instabilă şi temperamentală. A urmat un divorţ răsunător, în 1996. Un an mai târziu, pe 31 august, Diana a murit într-un tragic accident la Paris. Charles s-a recăsătorit, în 2005, cu Camilla, iar britanicii au acceptat-o, după foarte mult timp.