Vedetele de la noi care îşi fac POZE NUD cu telefonul FOTO

Daca DJ Wanda si Paula Chirila marturisesc deschis faptul ca detin in telefoanele mobile fotografii nud cu ele, Dana Savuica si Cristina Cioran spun ca se feresc sa se fotografieze in ipostaze compromitatoare, iar Maria Radu se limiteaza la a-si face poze sexy, insa nu dezbracata.

01 ian. 2015, 12:39

Un adevarat scandal s-a iscat la Hollywood in urma cu ceva vreme, atunci cand mai multe vedete de top de la Hollywood, printre care Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Rihanna, Kirsten Dunst sau Kate Upton, au cazut prada hackerilor care le-au spart conturile de iColud si au postat pe Internet fotografii cu ele in costumul Evei, scrie agentiadepresamondena.ro.

Citeşte şi Jodie Marsh, show de senzaţie la plajă, în cel mai mic bikini care s-a văzut vreodată FOTO

Unele dintre vedetele noastre, ca şi cele de peste Ocean, obişnuiesc să îşi facă poze nud.

DJ Wanda

„Eu imi fac mereu fotografii cu telefonul mobil. In ultima perioada am tot postat pe conturile mele de Facebook si Instagram o multime de fotografii in timp real. Bineinteles ca imi fac si fotografii goala, chiar si filmulete. Nu imi este rusine cu ele! Imi place sa ma fotografiez, fie ca o fac pe strada, in lift, oriunde. Normal ca cele mai deocheate le controlez, adica nu le fac in public, ci atunci cand sunt in intimitate”, a spus Wanda.

Dana Savuica

„Nu mi-am facut niciodata astfel de fotografii cu telefonul. Incerc sa ma feresc de acest lucru.Nu imi este rusine cu pozele pe care le am in telefon pentru ca, de obicei le fac exact cu acest scop, de a le posta mai apoi pe pagina mea de Facebook”, a declarat ea.

Citeşte şi Cele 10 porunci ale Facebook

Paula Chirila

„Da, mi-am facut fotografii, nu chiar nud, dar pe acolo pe undeva. Fotografii… de verificare. Nu mi-ar fi rusine daca ele ar aparea public pentru ca nu este nimic compromitator. Este doar o femeie care arata bine, mandra de corpul ei, si care vroia sa verifice cum stau lucrurile. Una este cum te vezi in oglinda si alta cum e de fapt realitatea. Eu am trecut prin niste transformari, am slabit destul de mult si mai e nevoie din cand in cad de astfel de verificari! Asadar, nu mi-ar fi rusine, ci chiar as fi mandra!”, marturisteste Paula Chirila.

Maria Radu

„Nu m-am pozat niciodata goala cu telefonul mobil. Am fotografii ceva mai sexy, dar nu nud. Nu mi-ar fi rusine cu ele. Cred ca, daca ar aparea, mi-ar creste cota. Eu insa nu imi doresc sub nicio forma sa-mi creasca cota in acest fel, ci in cu totul alte moduri. Nici macar ca ultima solutie nu as apela la o astfel de modalitate de promovare.