Poze şi filmări cu Michael Schumacher în comă au fost scoase la vânzare

Michael Schumacher a suferit un accident la schi acum şase ani şi de atunci el nu a mai fost văzut public. Acest lucru se poate schimba însă, după ce o persoană din anturajul familiei fostului pilot de Formula 1 l-a fotografiat pe acesta imobilizat la pat, în locuința sa din Geneva.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 13:26
Poze şi filmări cu Michael Schumacher în comă au fost scoase la vânzare

The Mirrorscrie că persoana a cărei identitate nu a fost devăluită a scos fotografiile cu Michael Shumacher la vânzare pentru 1 milion de lire sterline. Familia fostului pilot german a reacţionat însă rapid şi a reclamat încălcarea dreptului la intimitate.

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a apelat la avocaţii familiei care au anunţat poliţia din Elveţia despre acest lucru, iar cei care vor da publicităţii asemenea materiale pot suferi consecinţe grave.

Anul trecut, în luna decembrie, Corinna a transmis despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1. „Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic”, a spus ea atunci. 

Recent, celebrul neurochirurg Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, a oferit informaţii sumbre cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Se pare că starea pilotului de Formula 1 este în continuare mai mult una vegetativă, iar oricine l-ar vedea ar fi şocat să vadă starea sa de degradare.