Pozele nud îi creează probleme. Jeff Bezos îşi acuză „cumnatul” că vrea să îl stoarcă de bani

Jeff Bezos, 56 de ani, al doilea cel mai bogat om din lume după Bernard Arnault, cu 123,9 miliarde de dolariîl acuză pe Michael Sanchez, fratele iubitei sale, Lauren Sanchez, că încearcă să îl stoarcă de bani, printr-un proces de defăimare, privind fotografiile nud ale lui Bezos, trimise către National Inquirer.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 11:12
Pozele nud îi creează probleme. Jeff Bezos îşi acuză „cumnatul” că vrea să îl stoarcă de bani

Potrivit Daily Beast, care a analizat dosarul, Bezos și echipa sa legală spun că Sanchez abuzează de sistemul legal pentru a-l atrage pe miliardar într-o dispută costisitoare.

Jeff Bezos, dat în judecată pentru defăimare

Fondatorul Amazon a fost dat în judecată de fratele iubitei sale, potrivit Business Insider. Michael Sanchez, fratele lui Lauren Sanchez, iubita patronului Amazon, a anunțat că l-a dat în judecată pe Jeff Bezos pentru calomnie, după ce acesta și-ar fi acuzat “cumnatul” că a dat unui tabloid american poze nud cu el, pe care i le trimisese lui Lauren la începutul relației lor.

Citește și: Cum a fost „spart” telefonul lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Legăturile conduc către prinţul Arabiei Saudite

The New York Times a scris că ar avea dovezi că Lauren le-ar fi redirecționat către fratele ei, Michael, care apoi le-ar fi furnizat National Enquirer, contra sumei de 200.000 de dolari.  Odată intrată în posesia fotografiilor, publicația l-ar fi șantajat pe Bezos cu publicarea lor.

Fratele meu a furnizat informații intime despre mine, o trădare de neiertat și o lovitură pentru întreaga familie. Acest proces intentat de el nu are temei legal și e construit pe o minciună„, a declarat iubita lui Jeff.

Michael Sanchez a negat, spunând că nu a avut niciodată acele poze și că nu ar fi semnat vreun contract cu National Enquirer, înțelegerea lui fiind cu compania-mamă care deține publicația, American Media Inc, și nu pentru fotografii, ci pentru a vorbi despre relația surorii lui cu CEO-ul Amazon.

Citește și: Jeff Bezos îi provoacă bogaţii lumii să îi urmeze exemplul şi să crească salariile minime

Cine este Jeff Bezos?

Jeff Bezos este fondatorul companiei Amazon.com (1994), care în 1995 a fost lansată și online. A început cu vânzarea online de cărți și a continuat cu produse VHS, DVD, CD-uri cu muzică, programe de calculator, electronice, îmbrăcăminte, mobilier, jucării etc. A creat situri web separate în Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, China și Japonia.

Amazon.com este o companie americană de comerț online cu sediul în Seattle, Washington, cu o cifră de afaceri de peste 232,887 miliarde $ în anul 2018. Este cea mai mare companie de comerț online cu amănuntul.

Citește și: Detalii picante despre infidelitatea lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Îi trimitea amantei poze erotice şi mesaje senzuale