Poziţia de somn care te îmbătrâneşte cu zece ani. Renunţă să mai dormi aşa!

Daca adori momentele in care ai liber ca sa te poti relaxa si sa dormi ore in sir, iti propunem sa descoperi care este cea mai nepotrivita pozitie de somn.

13 iul. 2018, 13:13
Poziţia de somn care te îmbătrâneşte cu zece ani. Renunţă să mai dormi aşa!

Dormitul in pozitii pe care le consideri relaxante pot sa duca la aparitia ridurilor, de care nu vei scapa cu usurinta, fapt pentru care iti propunem sa descoperi care este cea mai nepotrivita ipostaza de dormit.

Mai exact, se pare ca dormitul pe burta ori pe-o parte au efecte care nu sunt benefice pentru ten.

De aceea, Academia Americana de Dermatologie recomanda dormitul pe spate pentru a evita aparitia acestor riduri. Mai poti investi si intr-o perna speciala, care sa nu provoace riduri si care nu permite atingerea fetei de suprafata acesteia. De asemenea, si schimbatul lenjeriei de pat din bumbac cu una din satin te poate ajuta.

Daca nu poti sa dormi pe spate alege perne speciale care te vor invata sa dormi in aceasta pozitie. O alta metoda este sa optezi pentru o saltea ferma, ce te va ajuta sa-ti mentii pozitia de dormit. Conform expertilor, dormitul pe spate este cea mai buna pozitie de somn pentru cei care vor sa ramana tineri, frumosi si odihniti.

Ba mai mult, o postura necorespunzatoare, ce modifica pozitia coloanei vertebrale, iar muschii si oasele devin anormal de tensionate. Acest obicei provoaca durere de spate si oboseala, ducand adesea la deformarea permanenta a coloanei, fapt pentru care ar trebui sa te menti intr-o forma fizica de invidiat.