Poziția lui Saturn la nașterea ta îți influențează destinul. Află-ți mesajul de la Lordul Karmei

Când îl ai pe Saturn în Taur, destinul tău karmic este să înveți cum să profiti la maximum de resursele și bogăția ta fizică.

28 ian. 2024, 15:30
Poziția lui Saturn la nașterea ta îți influențează destinul. Află-ți mesajul de la Lordul Karmei

Saturn poate instala frica în orice suflet, în special atunci când vine vorba de întoarcerea lui Saturn în viața ta. Află în ce zodie era Saturn atunci când te-ai născut și vei afla mai multe despre destinul tău karmic.

Poți calcula poziția lui Saturn aici. Apoi continuă să citești la zodia respectivă.

Saturn în Berbec

Când îl ai pe Saturn în Berbec, destinul tău karmic este să înveți să gândești înainte de a sări.

Poate fi o provocare la început, mai ales când ești tânăr (mai puțin de 20 de ani). Dar, în timp, îți vei da seama că, cu cât vei analiza cu atenție mișcările tale, cu atât Saturn va aduce mai multe recompense la ușa ta. În special recompense care sunt direct legate de activitățile de muncă grea, cum ar fi planificarea carierei tale, hotărârea de a fi un atlet de top sau deciderea ce cursuri ar trebui să studiezi la universitate pentru a profita la maximum de viață. În cele din urmă, Saturn îți va oferi roadele muncii tale și îți va aduce destinul karmic de a fi o autoritate de vârf în domeniul tău de interes sau de muncă.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Taur

Când îl ai pe Saturn în Taur, destinul tău karmic este să înveți cum să profiti la maximum de resursele și bogăția ta fizică.

La început, s-ar putea să te confrunți cu greutăți dacă ești neglijent cu banii tăi. Dar apoi, odată ce te apleci în lecțiile lui Saturn, vei experimenta bucuria de a-ți folosi inteligența și talentele într-un mod în care toți antreprenorii, pionierii și meseriașii de succes o au și ei. Totuși, nu trebuie să ai astfel de profesii. Destinul tău karmic îți va aduce bogății dincolo de ceea ce poți gândi, împreună cu satisfacția profundă că ai orchestrat totul.

Saturn în Gemeni

Când îl ai pe Saturn în Gemeni, destinul tău karmic este să vorbești mai puțin și să asculți mai mult.

Te vei trezi constant împins în situații (de soartă) în care nevoia de a avea bune abilități de comunicare va deveni evidentă. Dar această plasare poate îngreuna munca inteligentă, deoarece Saturn o va vedea în timp ce tu îți vezi de treaba. Chiar și folosirea minții în moduri ocolitoare va avea un impact negativ aici. În cele din ur

Rac

Când îl ai pe Saturn în Rac, destinul tău karmic este să devii o autoritate în domeniul căminului, familiei și copiilor.

S-ar putea să te simți obligat să realizezi acest lucru devenind medic sau psiholog specializat în aceste subiecte. De asemenea, poti deveni un matriarh sau un patriarh al propriei familii, stabilind o moștenire solidă pentru generațiile viitoare (inclusiv oferindu-le un nume cu care să fie mândri). Dar toate acestea vin cu prețul unor mari sacrificii personale, așa cum este natura lui Saturn. Dar recompensele acestor sacrificii le fac să merite până la urmă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Scăpăm de Uranus retrograd! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine

mă, totuși, destinul karmic al lui Saturn în Gemeni îți va aduce o mai bună înțelegere a lumii din jurul tău și a locului tău în ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.