PP-DD Constanţa îşi face echipă pentru alegeri: Gică Slabu a bătut palma cu Bocai

Fostul primar al oraşului Ovidiu, fostul pedelist de-acum Dumitru Bocai, a semnat adeziunea la PP-DD şi urmează să candideze din partea acestui partid la alegerile parlamentare, scriu jurnaliştii de la Replica de Constanţa.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 11:09
PP-DD Constanţa îşi face echipă pentru alegeri: Gică Slabu a bătut palma cu Bocai

Bocai a declarat că va candida pe Colegiul 4 (Camera Deputaţilor) din judeţul Constanţa.

„Am semnat acum câteva minute adeziunea, după o discuţie finală cu domnul preşedinte al PP-DD Constanţa, Gică Slabu”, a spus Bocai. Dumitru Bocai a fost primar al oraşului Ovidiu, din partea PDL, în mandatul 2008-2012.

În timpul campaniei electorale de la locale, Dumitru Bocai a ajuns în atenţia presei după ce a fost bătut în secţia de poliţie de un oarecare Boboneţ.

Dumitru Bocai, primarul PDL din Ovidiu, a fost lovit cu pumnul în gură de un susţinător al contracandidatului său de la PNL, pe 14 mai. Agresorului Ion Gavrilă, poreclit Boboneţ, i s-a întocmit dosar penal.

Contactat de ROMÂNIATV.NET, primarul Dumitru Bocai a confirmat incidentul precizând că a fost lovit chiar în interiorul secţiei de poliţie, cu poliţiştii de faţă.

„Eram în campanie când un individ de la liberali a început să urle la mine, să ţipe, mi-a reproşat că fur, mi-a spus că am zilele numărate”, a spus primarul.

La insistenţele locuitorilor, primarul a făcut plângere la poliţie. „Mi-au spus oamenii ‘Dom’ primar, dacă dumneavoastră vă e frică, noi ce să mai zicem?’ Aşa că m-am dus la poliţie şi a fost chemat şi Gavrilă”, a spus Bocai.

Când a fost chemat de poliţişti să dea declaraţie, belicosul liberal l-a pocnit pe primar cu pumnul în gură, chiar sub privirile oamenilor legii.

„Poliţiştii nu s-au aşteptat, vă închipuiţi. De unde să se gândească că fraierul ăla o să mă lovească? Apoi el s-a trântit, pe jos şi a început să plângă că l-am agresat, iar fiu-său a început să spună că eu l-am lovit”, a spus Dumitru Bocai.

El susţine că Ciprian Hanganu (PNL), contracandidatul său la primăria oraşului Ovidiu, duce o campanie electorală incorectă.

„Afişele mele sunt rupte, mâzgălite. Au scris, pardon, ‘m…e’ pe ele, mi-au pus coarne. Iar la o adunare electorală la care au participat şi doamne profesoare, o arhitectă ş.a., a trecut o caravană a PNL iar câţiva indivizi şi-au scos-o din pantaloni, au rupt un afiş de-al meu şi au urinat pe el”, a mai reclamat primarul Dumitru Bocai.