PPDD îşi propune să obţină cel puţin 15% din voturi la alegerile europarlamentare

Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat vineri că partidul pe care îl conduce organizează la Arad lansarea candidaţilor pentru Parlamentul European, deoarece organizaţia arădeană este cea mai puternică organizaţie judeţeană din ţară, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 11:57
PPDD îşi propune să obţină cel puţin 15% din voturi la alegerile europarlamentare

Între cei prezenţi la eveniment se va afla şi Dan Diaconescu, ocupant al primei poziţii pe lista de candidaţi, Simona Man situându-se pe poziţia secundă.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor ‘Victoria’ din municipiul Arad, cu începere de la ora 18.00. „Am ales Aradul pentru lansarea candidaţilor PPDD la nivel naţional, deoarece acesta este oraşul în care m-am născut, poarta de intrare în Europa, dar şi pentru că aici avem cea mai puternică organizaţie din ţară. Îi avem pe Remus Guţu – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi pe Cătălin Ţiţirigă – viceprimar al municipiului Arad, lucruri care vin să confirme afirmaţia mea”, a declarat Simona Man.

Preşedinta PPDD precizează că îşi doreşte ca arădenii să vină în număr cât mai mare alături de reprezentanţii partidului pe care îl conduce. „Noi nu i-am dezamăgit şi nu îi vom dezamăgi nici pe viitor. Suntem un partid puternic, iar acest lucru îl vom dovedi la alegerile din luna mai”, a apreciat Simona Man.

Simona Man a mai spus că se aşteaptă ca la alegerile pentru PE din 25 mai partidul său să obţină cel puţin 15 procente, adică scorul pe care PPDD l-a obţinut la alegerile parlamentare de la finele anului 2012.