PPE susţine demersul preşedintelui Iohannis privind amnistia şi graţierea, anunţă liberalii

Publicat: Marţi, 24 Ianuarie 2017 17:53 // Actualizat: Marţi, 24 Ianuarie 2017 17:53 // Sursa: romaniatv.net

Partidul Popular European (PPE) sprijină eforturile preşedintelui Klaus Iohannis ''de apărare a Legii în faţa planurilor coaliţiei PSD-ALDE de a graţia şi amnistia faptele unor protejaţi politici'', a declarat marţi preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

''Partidul Popular European (PPE) sprijină total eforturile Preşedintelui României, dl. Klaus Iohannis şi ale Partidului Naţional Liberal, de apărare a Legii în faţa planurilor coaliţiei PSD-ALDE de a graţia şi amnistia faptele unor protejaţi politici'', a afirmat preşedintele interimar al PNL.

Raluca Turcan a susţinut că în cadrul întâlnirilor de la Bruxelles cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, cu preşedintele PPE, Joseph Daul, cu secretarul general Antonio Lopez Isturiz şi cu liderul Grupului Popular din Parlamentul European, Manfred Weber, mesajul a fost unul de sprijin ''total'' pentru ''apărarea Legii şi a statului de drept în România''.

''Iniţiativa PSD-ALDE este considerată fără precedent în rândul statelor europene democratice'', a subliniat ea.

Turcan a mai spus că aplicarea nediscriminatorie a legii stă la baza prosperităţii şi a democraţiei în Uniunea Europeană, ''iar simpla idee a unor legi speciale pentru clienţii politici este de natură să submineze încrederea cetăţenilor în propria ţară''.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 ian 01:17
Răspunde | Votează email 6 email
Ha ! HA ! HA !
Puicutza asta politica a ramas la nivelul ultimelor texte mincinoase johaniste privind amnistia si gratierea . Acum seful ei vorbeste alfel dupa ce a luat lumina de la cedo , hahahahahahaha !
1
EUR
4.8731
RON
26 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H