Practica amoroasă după care femeile sunt complet înnebunite. În ce constă noul amor. Ai încerca „am putea fi prinşi”?

Viața ta sexuală are nevoie de un stimulent? Încearcă să faci dragoste în moduri noi, pe care nu le-ai încercat până acum. Iată ce să treci pe lista ta de dorințe.

RomaniaTV.net
11 nov. 2018, 12:57

Sex din obligație – Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Dacă îl faci doar pentru că trebuie ai foarte multe șanse să îți întărești relația. În plus, sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres și tensiune.

Sex care implică toate simțurile – Legați-vă la ochi, puneți-vă căști care împiedică zgomotele și rămâneți complet silenţioşi.

Sex de tipul „am putea fi prinși” – Nu îți spunem să mergi în toaleta restaurantului, însă încercați să ieșiți din zona de confort. De exemplu, faceți sex cu lumina aprinsă sau în mijlocul sufrageriei.

Sex fără…sex – Experții sunt de acord că intensitatea săruturilor și a atingerilor se poate pierde în relațiile pe termen lung. De aceea, renunţă la sex și încearcă să te concentrezi doar pe preludiu.

Sex întreaga zi – Începe de dimineață, trimițându-i mesaje sexy partenerului. Continuă întreagă zi iar la sfârșitul zilei vei avea parte de acțiune de calitate, scrie girly.ro.