PRĂPĂD cu un TICO. Un stâlp a fost pus la pământ şi patru maşini sunt avariate

Un Tico a făcut prăpăd vineri pe Şoseaua Mangaliei colţ cu strada Caraiman. Din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului nu ar fi dat prioritate şi ar fi pătruns în intersecţie, lovind în plin un alt autoturism marca Opel, care circula regulamentar. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un indicatorul rutier, pe care l-a pus la pământ. În cădere, stâlpul a avariat alte două autoturisme, un Matiz şi un Hyundai.

RomaniaTV.net
28 mart. 2014, 17:16
PRĂPĂD cu un TICO. Un stâlp a fost pus la pământ şi patru maşini sunt avariate

„Eu circulam pe Mangaliei şi, aici, în intersecţie, a intrat Tico, care venea dinspre Far către Aurel Vlaicu. A intrat în mine, eu în stâlp, iar stâlpul a mai lovit două maşini”, a declarat şoferul din Opel.

Cum nu s-au înţeles asupta şirului evenimentelor şi a vinovatului, toţi au decis să meargă la Poliţie. Potrivit replicaonline.ro, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. În tot acest timp, oamenii de pe margine se amuzau copios.

„Ăla mic, aşa cum e el, aşa de l-a aruncat pe Opel… Ştiţi cum s-a dus? Poc, poc, direct în stâlp. Cred că avea viteză Tico, altfel nu-mi explic”, povesteşte un martor.

Vezi şi: Cum devine Tico maşină de teren FOTO