Prăpăd din cauza zăpezii! O ambulanţă a rămas înzăpezită, mai multe maşini au derapat şi copacii au fost rupţi în urma viscolului

Vremea rea a creat probleme şi în Constanţa unde o ambunlanţă a rămas înzăpezită, mai multe maşini au derapat şi au ieşit în afara carosabilului, iar un microbuz cu 16 pasageri a rămas blocat în zăpadă. 

RomaniaTV.net
06 feb. 2020, 07:14
Prăpăd din cauza zăpezii! O ambulanţă a rămas înzăpezită, mai multe maşini au derapat şi copacii au fost rupţi în urma viscolului

Începând cu noaptea trecută pompierii au intervenit pentru îndepărtarea a 14 copaci care au fost dărâmaţi de vânt, unii pe autoturisme, alţii pe carosabil, dar şi a două acoperişuri avariate şi pentru degajarea elementelor de la două schele avariate din cauza vântului puternic.

O ambulanţă a rămas înzăpezită în zona localităţii Mircea Vodă, intervenindu-se cu un autocamion şi o autospecială de stingere pentru scoaterea ei. De asemenea, un microbuz cu 16 persoane a rămas înzăpezit în zona localităţii Săcele, intervenindu-se pentru scoaterea acestuia. Totodată, şase autoturisme au deparat în afara carosabilului, acestea fiind scoase de către autorităţi.

„S-a împrăştiat material antiderapant iar toate străzile au fost curăţate. Primăria Municipiului Constanţa a scos utilajele de deszăpezire încă de aseară începând cu ora 23:00. Sărăriţele au împrăştiat material antiderapant iar autospecialele cu lamă, precum şi frezele de mici dimensiuni sau ATV-uri cu sărăriţe au fost pregatite să intervină în funcţie de condiţiile atmosferice”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanţa, potrivit News.ro. 

Din cauza viscolului mai multe şcoli din judeţ sunt închise, iar cursurile au fost suspendate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.


loading...