Prăpăd în județul Brașov, între Săcele și Tărlungeni. 27 de oi au fost omorâte de un autovehicul care a intrat în turma aflată pe șosea

Accident groaznic în Brașov. Un autovehicul a intrat din plin într-o turmă de oi care se afla pe șosea. 27 de animale au fost omorâte.

12 oct. 2023, 14:20
Prăpăd în județul Brașov, între Săcele și Tărlungeni. 27 de oi au fost omorâte de un autovehicul care a intrat în turma aflată pe șosea
Turmă de oi, spulberată în urma unui accident de circulație, în județul Brașov

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe DJ 103 B, între localitățile Săcele și Tărlungeni, din județul Brașov. În accident a fost implicat un autovehicul care a izbit din plin 27 de ovine, care se aflau pe partea carosabilă.

Citește și: Tânără româncă, moartă în Italia într-un grav accident. Ana Maria a fost omagiată de un oraș întreg

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Municipiului Săcele și se efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Șoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În acest moment, traficul se desășoară în condiții normale, au anunțat polițiștii din Brașov.

Citește și: Presa românească este în doliu! Celebra jurnalistă a plecat printre îngeri: „A venit, a jucat rolul vieții ei și a plecat”