Prăpăd într-o parcare din Galaţi. Două maşini au fost incendiate VIDEO

Două maşini au fost incendiate după o ceartă pe avere între fraţi. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru a stinge flăcările înalte de câţiva metri. Incidentul s-a petrecut în Galaţi

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 13:19
Prăpăd într-o parcare din Galaţi. Două maşini au fost incendiate VIDEO

Focul a fost pus la o roată unei maşini, iar flăcările s-au extins rapid şi la un autoturism parcat în apropiere, informează România TV. Rudele proprietarei maşinii incendiate spun că autorul incendiului este chiar fratele femeii. Cei doi s-ar fi certat pe banii obţinuţi din vânzarea unui apartament.

„Au vândut o garsonieră că a murit mama lor anul trecut şi fata n-a vrut. El a fost dornic s-o vândă şi au împărţit banii. I-a spus mie îmi dau cu o mie de euro mai mult pentru că am adus-o pe mama din Italia şi am înmormântat-o în România. M-am şi pierdut, nici acum nu sunt om, nu ştiu cum mă chema şi tremur toată”, a declarat bunica celor doi fraţi. 

Pompierii confirmă că este vorba despre o mână criminală.

„Incendiul se manifesta cu violeţă la două autoturisme şi exista pericolul extinderii la alte autoturisme din parcare. Din primele cercetări cauza probabilă a incendiului este o acţiune intenţionată”, a declarat pentru România TV purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Femeia a trecut printr-o păţanie similară şi în urmă cu doi ani, când maşina i-a fost incendiată. Şi atunci şi-a suspectat fratele. Cele două maşini care au ars acum nu aveau asigurare.