Prăpăd pe şoselele din Capitală. Şoferi băuţi, maşini distruse şi dosare penale

Prăpăd pe şoselele din Capitală duminică noaptea, provocat de şoferi băuţi. Unul dintre aceştia s-a răsturnat cu maşina după ce a gonit pe străzi. Iar un altul a distrus trei autoturisme pentru că a uitat să apese frâna.

19 ian. 2015, 06:46
Prăpăd pe şoselele din Capitală. Şoferi băuţi, maşini distruse şi dosare penale

Un şofer de 62 de ani s-a urcat la volan după ce a băut mai multe pahare în oraş. Au urmat adevărate cascadorii pe şosea. În cartierul Ferentari, bărbatul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat chiar pe linia de tramvai. Un alt şofer a văzut întreaga scenă şi a sunat la 112.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital.

Într-o altă zonă a Capitalei, un alt şofer băut a făcut prăpăd la volan. Nu a reuşit să oprească la un semafor din cartierul Iancului şi a intrat direct în maşina din faţa sa. A fost proiectat apoi în alte două autoturisme parcate pe marginea şoselei.

„Pe mine m-a luat in plin. Era parcata, eram in casa. Am inteles ca erau si putin beti. S-a mai intamplat aici si sotia mea cand a venit acasa a zis ca nu e bine, să nu lasam aici, dar n-am avut alt loc unde sa parchez”, a spus proprietarul unei maşini avariate.

Bărbatul a scăpat fără nicio rană. Ambii şoferi băuţi care au provocat accidente s-au ales cu dosare penale.

Citeşte şi: Accident TERIBIL în Bucureşti. TAXI lovit în plin VIDEO