Prea obosit pentru sex? Cauze care îţi scad libidoul şi sfaturi pentru revigorarea vieţii de cuplu

Până nu demult bărbaţii se plângeau că femeile îşi pierd interesul pentru sex imediat ce se termină luna de miere. Se pare însă că lucrurile stau taman pe dos. Bărbaţii sunt cei care îşi lasă soţiile cu ochii în soare pentru că nu mai au suficientă energie şi pentru sex. Iată câteva cauze care-ţi limitează pofta pentru sex şi ce sfaturi ar trebui să urmezi pentru revigorarea vieţii de cuplu.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 07:58
Prea obosit pentru sex? Cauze care îţi scad libidoul şi sfaturi pentru revigorarea vieţii de cuplu

Dacă munceşti prea mult, când să ai timp şi pentru sex?

Ţi s-a întâmplat să munceşti atât de mult încât când ajungi acasă să nu vrei decât să mănânci şi să te bagi în pat şi să dormi? De câte ori? Dacă răspunsul este „De mai multe ori!”, atunci e cazul să-ţi rearanjezi priorităţile. Şi soţia ta are nevoie de măcar la fel de multă atenţie precum cariera. Lasă discutiile aprinse de la birou şi treci la discuţiile încinse din dormitor. Şi tu, şi soţia ta veţi avea de câştigat.

Tigarile, alcoolul si drogurile iti scad interesul pentru sex!

Chiar daca crezi ca alcoolul sau drogurile te dezinhiba, afla ca e doar un miraj. Nu numai ca iti deterioreaza sanatatea, insa tigarile, alcoolul si drogurile iti afecteaza considerabil si libidoul. Uita de aceste obiceiuri daca vrei sa te bucuri de o viata sexuala implinita in cuplu. Si daca totusi vrei sa bei, du-te acasa cu o sticla de vin rosu, si imbata-te cu sotia. Nu cu vin, cu dragoste!

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro