Preambul astrologic la Dragobete. Iubiții cosmici Marte și Venus se unesc în Vărsător. Ce transformări aduc în relații pentru TOATE zodiile

În ciuda faptului că tranzitul lui Venus prin Vărsător ne face să ne apreciem mai mult autonomia, putem rămâne receptivi la parteneriate pe termen lung atâta timp cât partenerii noștri înțeleg și satisfac nevoia noastră de spațiu personal.

22 feb. 2024, 22:11
Preambul astrologic la Dragobete. Iubiții cosmici Marte și Venus se unesc în Vărsător. Ce transformări aduc în relații pentru TOATE zodiile

Venus, planeta iubirii, frumuseții, grațiilor sociale, bogăției și creativității, părăsește Capricornul și intră pe orbita Vărsătorului din 16 februarie până pe 11 martie. Optimismul, prietenia și sociabilitatea sunt rezultatele tranzitului anual al lui Venus prin semnul de aer, care se întâmplă o dată pe an.

Relațiile, dragostea și finanțele sunt toate lucrurile pe care vom dori să le încercăm.
Acest lucru are potențialul de a ne face cunoștință cu persoane cu gânduri similare care ar putea deveni noii noștri cei mai buni prieteni. Nu există niciun glonț de argint când vine vorba de comunicarea cu oamenii sau de gestionarea finanțelor noastre, deoarece Venus în Vărsător își face propriile reguli. În această perioadă, ar trebui să ne concentrăm pe folosirea intelectului, mai degrabă decât a emoțiilor sau a problemelor inimii, ceea ce ne poate determina să căutăm puncte de vedere alternative și să îmbrățișăm neconvenționalul. Va fi reconfortant să ne înconjurăm de încălcatori de reguli și liberi gânditori în această perioadă de tranziție.

Gândește-te bine la toate înainte de a te angaja într-o relație pe termen lung sau de a încerca să îmbunătățești una existentă.
În loc să te bazezi doar pe o conexiune romantică, este important să găsești oameni distincți, cu legături intelectuale puternice. Haide să savurăm compania celor care sunt și simpatici și provoacă gânduri, astfel încât emoțiile noastre să poată înflori pe deplin. Cei care ne provoacă să gândim creativ, ne acceptă așa cum suntem și sunt de acord cu noi sunt cei pe care ar trebui să-i iubim.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024. Zodiile ale căror conturi înfloresc din martie

În ciuda faptului că tranzitul lui Venus prin Vărsător ne face să ne apreciem mai mult autonomia, putem rămâne receptivi la parteneriate pe termen lung atâta timp cât partenerii noștri înțeleg și satisfac nevoia noastră de spațiu personal. Nu trebuie să iei dragostea în serios sau să o faci un angajament obligatoriu; poate fi abordat cu bucurie și lejeritate. Cel mai important lucru este că ambele părți vor să ajute și să colaboreze, ceea ce, odată ce s-a construit încrederea, poate provoca afecțiune. Venus în Vărsător vrea să găsească pe cineva pe care să se sprijine în momente de nevoie, să sărbătorească micile victorii ale vieții și să aibă încredere în timpul când vremurile devin grele. A avea cel mai bun prieten care te poate face să râzi și să te asculte atunci când ești trist este o calitate pe care Venus în Vărsător o prețuiește.

O relație cu Venus în Vărsător este doar începutul iubirii nemărginite pe care o posedă această zodie. Întrucât această plasare încearcă să unească oamenii și să-i salveze din disperare, spiritul său de generozitate față de ceilalți este nemărginit. Un puternic sentiment de apartenență și dorința de a susține ceea ce este drept sunt semnele distinctive ale acestei culturi. Venus în Vărsător este mândră că face parte din cauzele în care cred, cum ar fi justiția socială și mișcările de protest. Îl încurajează pe cei defavorizați și este acolo pentru oamenii care au nevoie de o ureche empatică.

Zodiac chinezesc. Ce zodii nu se uită la bani când e vorba de romantism şi cine are noroc în dragoste de Dragobete 2024

Norocul este pe drum pentru cei care trăiesc printr-o întoarcere a lui Venus, care are loc atunci când planeta face un sextil la semnul și gradul nașterii cuiva.

Reînnoiește-ți jurămintele față de cei dragi și fă un bilanț al relațiilor tale acum. În acest timp, poti lucra și la construirea stimei de sine și a încrederii în sine. Energia pozitivă și o creștere fulgerătoare a faimei sunt semnele distinctive ale revenirii lui Venus în Vărsător pentru cei suficient de norocoși să trăiască prin ea.

Datorită aspectelor sale pentru Pluto și Marte anul acesta, Venus în Vărsător va fi mai puternică decât de obicei, în ciuda naturii sale de obicei rezervate. O mulțime de energie seducătoare va fi eliberată, iar parteneriatele se vor simți îmbătătoare. Este important să exercităm reținere în abuzul de autoritatea noastră asupra celorlalți. Dragostea, romantismul și puterea intenției pozitive ne pot transforma viața în timpul acestui tranzit și cu toții putem face partea noastră pentru a îmbunătăți lumea prin răspândirea bunătății și a compasiunii. Depinde de tine să decizi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.