Preda: După ARESTAREA Elenei Udrea, mi s-a reproşat prezenţa PMP în PPE. Asocierea cu PPDD, scandaloasă

Europarlamentarul Cristian Preda susţine că, după arestarea Elenei Udrea, deși fusese exclus din partid, i s-a reproșat prezența PMP în PPE. În plus, Preda spune că asocierea PMP cu PPDD este "scandaloasă".

05 mart. 2015, 11:45
Preda: După ARESTAREA Elenei Udrea, mi s-a reproşat prezenţa PMP în PPE. Asocierea cu PPDD, scandaloasă

Cristian Preda critică, pe Facebook, înţelegerea PMP şi a foştilor deputaţi PP-DD de a activa într-un grup comun la Camera Deputaţilor.

Deși nu mai sunt membru ‪‎PMP‬, consider că asocierea acestui partid cu PPDD e scandaloasă. Ca membru al ‎PE‬, am solicitat afilierea PMP la PPE, definitivată în toamnă, în condițiile în care lista pe care am condus-o la europene a trimis doi deputați în Parlament„, scrie Cristian Preda.

În plus, Preda dezvăluie că i s-a reproşat prezenţa PMP în PPE după ce Elena Udrea a fost arestată.

După arestarea Elenei Udrea, deși fusesem exclus din partid, mi s-a reproșat prezența PMP în familia populară, fiindcă în programul nostru figura lupta cu corupția. Acum, partidul al cărui președinte e în arest preventiv, sub suspiciunea de corupție, alege să se asocieze cu o formațiune populistă al cărei fondator a fost condamnat definitiv pentru șantaj. E evident că valorile PPE sunt călcate în picioare”, mai spune Preda.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA aşteaptă verdictul final privind arestarea preventivă. ICCJ anunţă decizia la ora 18.00