Preda: Nici un lider al PDL nu e un adversar veritabil pentru Oprescu

Eurodeputatul PDL Cristian Preda afirmă că nici unul dintre primarii PDL de sector, nici vreun lider central al PDL nu reprezintă în acest moment un adversar veritabil pentru Sorin Oprescu.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 10:48
Preda: Nici un lider al PDL nu e un adversar veritabil pentru Oprescu

„Sorin Oprescu susţine, într-un interviu, că vrea să stea la Primărie . Ce anume ar justifica o prezenţă de 12 ani la cârma Bucureştiului? Dacă lăsăm de o parte declaraţiile infantile de genul , nu mai rămâne din Oprescu decât ambiţia de a mutila Capitala cu ajutorul unei autostrăzi suspendate”, scrie Cristian Preda pe blogul personal.

Astfel, eurodeputatul cere partidului său să prezinte opiniei publice, cât mai repede, un înlocuitor pentru Oprescu, motivând că tocmai combaterea proiectului autostrăzii suspendate poate reprezenta punctul de pornire al strategiei de atac al PDL.

„N-ar fi rău ca PDL să lanseze în sfârşit un candidat pentru Bucureşti, fiindcă în acest moment Oprescu nu are un interlocutor politic. Într-adevăr, nici vreunul dintre primarii PDL de sector, nici consilierii generali, nici vreun lider pedelist de la centru nu reprezintă un adversar veritabil pentru actualul primar. Punctul de pornire ar putea fi chiar opoziţia faţă de proiectul autostrăzii suspendate”, afirmă Cristian Preda.