Preda toarnă gaz pe foc: Nu va vota pentru Prigoană în alegeri

Europarlamentarul Cristian Preda continuă războiul cu organizaţia PDL din Bucureşti, anunţând pe blog că îl va vota la alegerile din 10 iunie pe independentul Nicuşor Dan şi nu pe candidatul propus de PDL, deputatul Silviu Prigoană.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 08:39
Preda toarnă gaz pe foc: Nu va vota pentru Prigoană în alegeri

La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidaţii PDL de la primăria de sector, de la consiliul local, ca şi de la Consiliul General al Bucureştiului. Susţin, de asemenea, candidaturile PDL din toata ţara. Doar la Primăria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicuşor Dan. Trei voturi pentru PDL şi unul pentru un independent. Sunt oare astfel “în afara organizaţiei„, aşa cum pare să sugereze Elena Udrea?„, scrie Preda pe blog.

Nicuşor Dan, preşedintele Ascoaţiei „Salvaţi Bucureştiul”, intenţionează să candideze ca independent la Primăria Generală.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a afirmat, sâmbătă, că nu poate susţine candidatura la Bucureşti a lui Silviu Prigoană, menţionând că PDL nu vrea să înveţe din greşeli, şi că s-ar putea ca formaţiunea să înveţe doar din înfrângeri.

PDL Bucureşti a ales între Silviu Prigoană şi mine. Primul va fi candidat la Primăria Bucureştiului. Am luat notă de această decizie, dar nu pot susţine candidatura celui care a cerut excluderea mea drept condiţie a propriei sale participări. «Între timp, a uitat» – veţi spune. Aşa e. Nu e ceva nou: personajul e construit din răzgândiri. E un lux pe care nu ni-l permitem. Situaţia politică actuală e dezastruoasă, fiindcă până ieri toate opţiunile păreau să fie proiectate cu totul altfel. Am fost, de altfel, singurul care a spus că proiectul colaborării electorale cu UNPR e o eroare. Dar PDL nu vrea să înveţe din greşeli. S-ar putea să înveţe doar din înfrângeri„, scrie Preda.

PDL Bucureşti l-a desemnat pe Silviu Prigoană candidat pentru Primăria Capitalei.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că PDL Bucureşti i-a propus să candideze la Primăria Sectorului 4, dar că a refuzat, cu atât mai mult cu cât nu poate fi „secundul lui Prigoană”.