Predicţia astrologului Daniela Simulescu despre Nicolae Ciucă, făcută în urmă cu un an, s-a adeverit: „Pentru domnul Ciucă urmează o perioadă de recunoaştere”

Generalul în rezervă Nicolae Ciucă este noul prim-ministru al României după ce decretul de numire semnat de preşedintele Iohannis a fost publicat în Monitorul Oficial. Astrologul Daniela Simulescu afirmase, încă din decembrie 2020, după ce îi studiase harta natală, că pentru Nicolae Ciucă urmează o perioadă de recunoaştere a meritelor.

23 nov. 2021, 08:39
Predicţia astrologului Daniela Simulescu despre Nicolae Ciucă, făcută în urmă cu un an, s-a adeverit: „Pentru domnul Ciucă urmează o perioadă de recunoaştere”

Reputatul astrolog a remarcat, în astrograma premierului desemnat, câteva elemente-cheie privind evoluţia sa profesională şi rolul pe care îl va avea.

Daniela Simulescu, despre Nicolae Ciucă: „El pică foarte bine pe harta României, pentru că el are Nodul Sud în Scorpion, iar România are sufletul în Scorpion”

Domnul Ciucă este Vărsător. De domnul Ciucă vom mai auzi la anul. Vom mai auzi de el, pentru că și la nivel de instituții mondiale – și știm că el este la Apărare – se vor întâmpla multe lucruri.

Domnul Ciucă este un Vărsător, are Lună în Capricorn, iar pentru el urmează o perioadă de recunoaștere. De recunoaștere a meritelor, de mai multă seriozitate, de mai multă responsabilitate. El e Vărsător, e în acest Guvern, Vărsătorii vor fi foarte importanți în anii următori, deci rămâne de văzut ce va face domnul Ciucă.

El pică foarte bine pe harta României, pentru că el are Nodul Sud în Scorpion, iar România are sufletul în Scorpion în mentalul colectiv, deci vine extraordinar de bine pe harta României domnul Ciucă„, a spus Daniela Simulescu la Antena 3, în ultima zi a anului 2020.

Citeste si Nicolae Ciucă, declaraţii după negocierile cu PSD şi UDMR: Pensia minimă va creşte la 1.000 de lei

După prima desemnare drept candidat la funcţia de premier, Ciucă şi-a depus mandatul

Potrivit Constituţiei, candidatul pentru funcţia de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului agreat cu partenerii de coaliţie şi a întregii liste a Guvernului. Programul şi lista Guvernului se dezbat de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună. Parlamentul acordă încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor.

Nicolae Ciucă a mai fost desemnat candidat la funcţia de prim-ministru pe 21 octombrie. El şi-a depus însă mandatul după ce Guvernul minoritar PNL-UDMR nu a reuşit să strângă o majoritate în Parlament pentru a fi votat.

 Citeste si USR dă de pământ cu liberalii după ce ministerele PSD au de două ori mai mulți bani decât cele ale PNL: O nouă mare victorie!