Predicția care dă fiori lumii întregi. „Noul Nostradamus” spune când începe Al Treilea Război Mondial și care va fi cauza

"Noul Nostradamus" a lansat un avertisment înfiorător care a făcut rapid înconjurul lumii. Predicțiile sale anterioare s-au adeverit parțial, ceea ce îi sperie destul de tare pe oameni.

29 ian. 2023, 14:11
Predicția care dă fiori lumii întregi. „Noul Nostradamus” spune când începe Al Treilea Război Mondial și care va fi cauza

„Noul Nostradamus” e clarvăzătorul britanic Craig Hamilton-Parker. A devenit cunoscut după ce ar fi prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a și o tragedie aviatică. Acum vine cu o nouă predicție care sperie o lume întreagă.

Profetul britanic a spus că Al Treilea Război Mondial începe anul acesta, iar momentul declanșator va fi o catastrofă aviatică.

Inițial vom fi cu toții martorii unui accident între două submarine sau o prăbușire a două avioane, a spus „Noul Nostradamus”. Acest incident va intensifica conflictul între marile puteri. El a ținut să precizeze că vor fi implicate și China și Rusia, iar acest conflict va deveni „cel mai grav lucru în următorii doi ani”.

Citește și Previziunile Babei Vanga pentru 2023 şochează întreaga omenire. Nostradamus din Balcani: „Rușii vor invada Europa”

„Spun de ceva vreme că am simțit că urmează un conflict serios asupra Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta. Cred că vom avea un conflict accidental în unele privințe, deoarece va fi ceva de genul coliziunii”, a declarat „Noul Nostradamus” pentru presa internațională.

În predicția sa înspăimântătoare, Craig a descris ce viziune a avut: „fie submarinele se lovesc între ele, fie avioane se ciocnesc în aer”. Acesta este punctul în care lucrurile scapă de sub control, avertizează britanicul.

Totul ar putea porni de la conflictul de pe continentul asiatic. China spune că Taiwanul face parte din teritoriul său, însă statul insular continuă să susțină că e o națiune independentă. SUA e de parte Taiwanului, idar orice conflict între cele două ar putea escalada. Craig mai spune că neînțelegerile pot ajunge să fie atât de mari încât să facă ca războiul din Ucraina să pară mic.

Citește și Prezicerile lui Nostradamus pentru acest an sunt înspăimântătoare. „7 luni în Marele Război şi multă foamete”

„Simt că va fi o problemă serioasă. Ucraina va păli în semnificație în comparație cu aceasta. Simt, de asemenea, că Rusia se va alătura Chinei și va înrăutăți lucrurile. Deci asta e principala mea preocupare”, a mai precizat el.