Previziunile Babei Vanga pentru 2023 şochează întreaga omenire. Nostradamus din Balcani: „Rușii vor invada Europa”

Baba Vanga, de origine bulgară, este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din toate timpurile. Pe când avea 12 ani a fost lovită de furtună și aruncată în aer, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical.

27 ian. 2023, 14:09
Previziunile Babei Vanga pentru 2023 şochează întreaga omenire. Nostradamus din Balcani: „Rușii vor invada Europa”
Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Se crede că această predicție se aplică și în anul 2023, iar conform mărturisirilor ei, tratamentul-minune ar conține mult fier, ajutând oamenii să se vindece de boala nemiloasă.

S-a născut un copil normal, dar la 12 ani a primit primul semn, după ce a fost lovită de furtună și aruncată de aer. De atunci, viața Babei Vanga s-a schimbat radical.

Celebrele previziuni ale bulgăroaicei ale cărei sfaturi erau ascultate de mai marii lumii sunt și pentru 2023. Baba Vanga, clarvăzătoare care a profețit care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului al XXI, omenirea va scăpa de cancer.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023: Va avea loc „o invazie a rusilor extremiști” în Europa şi omenirea va descoperi leacul pentru cancer
Potrivit specialiștilor, clarviziunile acesteia se vor aplica și anul acesta, când Baba Vanga spune că se va găsi tratamentul minune pentru această maladie nenorocită, ce ar conține mult fier. Aceasta ar fi vestea bună, dar n-am scăpat nici de momentele grele. Pentru că omenirea se va confrunta cu dezastre naturale, dar și crize economice, iar unii șefi de stat vor trece prin situații groaznice.

Rușii vor invada Europa

Pe de altă parte, Baba Vanga a povestit că a văzut și o invazie a rușilor extremiști în Europa și e posibil să avem parte de atacuri chimice din partea lor. Din nefericire, clarvăzătoarea, numită „Nostradamus din Balcani”, a spus că un asteroid va lovi planeta, iar oamenii vor avea enorm de suferit de pe urma acestui lucru.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

Ce predicții extraordinare a făcut Baba Vanga

Celebra bulgăroaică

a anunțat data morții lui Stalin, începutul dezastrului Uniunii Sovietice, dar și dezastrul de la Cernobîl și victoria electorală a lui Boris Elțân. Tot Baba Vanga a fost cea care a vorbit despre scufundarea submarinului rus Kursk și a prezis atacurile din 11 septembrie, precum și victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah.

Pe de altă parte, Baba Vanga a lăsat omenirii și câteva sfaturi despre cum să aibă o viață lipsită de primejdii, nenorociri și ghinioane. Prezicătoarea vă recomandă să aveți mereu în casă crenguțe de soc, pentru că e planta care aduce noroc și alungă energiile negative.

De asemenea, nu trebuie să țineți în casă farfurii sparte sau stricate pentru că veți avea fisuri în viață. Și, foarte important, nu coborâți niciodată din pat cu piciorul stâng, pentru că veți pierde foarte mulți bani și veți avea pagubă.