Predicții 2023. Evenimente astrologice MAJORE. N-a mai fost așa din 1798!

Pe măsură ce începe anul nou, se poate simți că ne îndreptăm într-o direcție greșită. Atât Marte, cât și Mercur vor fi în continuare retrograde

01 ian. 2023, 09:18
Predicții 2023. Evenimente astrologice MAJORE. N-a mai fost așa din 1798!
Predicții 2023.

Predicții 2023. Ultima noastră învârtire în jurul Soarelui a fost ca o tură sălbatică într-un rollercoaster cosmic. Anul 2023 promite la fel de multe urcușuri și coborâșuri. Doar că acum vom avea ceva mai multă experiență și vom fi pregătiți să gestionăm schimbările bruște. Lasă soarele să intre în casa ta! Se ivesc zorii unui an nou promițător! Odată cu mutarea lui Pluto, planeta morții și a renașterii, în Vărsător pentru prima dată din 1798, „viitor” este într-adevăr cuvântul operativ.

HOROSCOP 2023. Zodia care va avea ghinion tot anul, toate îi merg pe dos

Predicții 2023. Început de an cu două retrograde
Pe măsură ce începe anul nou, se poate simți că ne îndreptăm într-o direcție greșită. Atât Marte, cât și Mercur vor fi în continuare retrograde până pe 12 și, respectiv, 18 ianuarie. Putem respira ușurați după ce încep să se miște din nou „direct”. Mai ales după un sfârșit atât de dezordonat de an 2022. S-ar putea să nu fim pregătiți să ne scriem rezoluțiile de Anul Nou până în februarie și asta e mai mult decât în regulă. De fapt, folosirea acestui time-out pentru a reflecta și a integra toate noile schimbări din viața noastră ar putea fi cea mai bună utilizare a timpului nostru.

Trei planete exterioare schimbă zodia
Trei planete exterioare – Saturn, Pluto și Jupiter – își schimbă semnele zodiacale în acest an, pregătindu-ne pentru unele schimbări personale, culturale și politice. În timp ce aceste tranziții pot duce la incertitudine în viața noastră, ele ne pot ajuta, de asemenea, să găsim un teren mai solid. Uranus în Taur a fost într-o dispută îndelungată cu Saturn în Vărsător în ultimii ani, dar pe măsură ce această situație se încheie, există speranța de a găsi stabilitate în economiile și conturile noastre bancare.

Aruncă ancora! Saturn intră în Pești pe 7 martie, după 29 de ani
Saturn cel conservator se scufundă în apele adânci ale Peștilor pe 7 martie și va rămâne acolo în următorii trei ani. Această schimbare ne-ar putea convinge să căutăm confortul propriei căzii în defavoarea piscinei. Pe măsură ce granițele noastre se topesc încet și găsim mai multă compasiune și empatie pentru ceilalți, frica de incertitudine ne poate face să opunem mai multă rezistență. Va trebui să ne întrebăm: care dintre zidurile noastre de protecție sunt corecți și care ne țin departe de o conexiune?

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

A existat o curiozitate colectivă în ceea ce privește spiritualitatea care a înflorit în ultimii ani datorită lui Neptun în Pești, dar am putea experimenta o încetinire cauzată de Saturn în acest sens. În timp ce unii oameni pot respinge în mod activ conceptele metafizice sau chiar pot încerca să dezminți astrologia, probabil că vor apărea și alte voci proeminente din artele spirituale. Saturn nu a mai vizitat acest semn creativ de 30 de ani, așa că este posibil să avem o artă semnificativă direct din inimă. Ascultă muzicienii care par să canalizeze momentul nostru cultural colectiv ca și cum l-ar descărca direct din cosmos.

Sfarșitul unei ere! Pluto intră în Vărsător pe 23 martie
Ultimul dans al provocatorului Pluto în Capricorn a zguduit întreaga lume până în străfundurile ei și fiecare ființă vie a simțit fiorul. Acest tranzit lung a distrus încet toate structurile din jurul nostru care nu mai funcționează. Această eră lungă și zguduitoare a fost ca un tunel lung început în 2008 și vom începe să vedem lumina de la capătul său, când Pluto se va muta în Vărsător pe 23 martie. Este timpul să construim baze mai puternice, bazate pe adevăr și integritate.

În următorii câțiva ani, Pluto va merge înainte și înapoi între Vărsător și Capricorn de mai multe ori înainte de a rămâne în Vărsător de la sfârșitul anului 2024 până în 2043. În acest an, totuși, vom putea vedea o previzualizare anticipată dacă umanitatea este la înălțimea sarcinii de a-și uni mâinile în pace și de a construi o lume mai binevoitoare pentru toți. Va marca asta începutul mult pomenitei  Ere a Vărsătorului?

Următorii câțiva ani s-ar putea simți din nou sfârșitul unui capitol de istorie, deoarece asistăm la schimbări masive în jurul justiției sociale, comunității și tehnologiei. Intrăm într-o eră a tehnocrației, așa că trebuie să avem grijă să nu schimbăm conducătorii autocratici și corporatiși din ultimul deceniu cu ceva mai periculos: Inteligența Artificialp. Ar putea fi înțelept să ne „verificăm” că nu devenim noi înșine niște roboți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.