Predicţii numerologice: Calculează-ţi „numărul anului personal” pentru a afla ce te aşteaptă în 2014

Ziua şi luna în care te-ai născut, asociate cu 2014 îţi pot dezvălui principalele schimbări pe plan sentimental şi profesional pe care ţi le pun în cale următoarele 12 luni, prin calculul simplu al “numărului anului personal”.

30 dec. 2013, 08:07
Predicţii numerologice: Calculează-ţi „numărul anului personal” pentru a afla ce te aşteaptă în 2014

În spatele numerologiei există o ştiinţă ale cărei baze au fost puse de marele matematician grec Pitagora, numerologia fiind, de fapt, o ştiinţă metafizică a numerelor unde numele tău şi dată naşterii tale au o influenţă semnificativă asupra vieţii pe care o duci. În numerologie, fiecare cifra (sau litera) dispune de un tipar energetic unic care-ţi defineşte trăsăturile de personalitate, punctele ţări, slăbiciunile, dar şi ce fel de experienţe, lecţii şi oportunităţi vei întâlni pe parcursul vieţii.

Numerologia îţi poate oferi informaţii esenţiale care ţin de două aspecte cheie ale vieţii tale: personalitate – inclusiv destinul şi scopul vieţii tale – şi predicţia – potenţialul tău viitor, viaţă care stă în faţă. Pentru a află acestea, trebuie să-ţi calculezi “numărul anului personal”, care este, de fapt, o cifra cuprinsă între 1 şi 9 ce se schimbă de la an la an.

Iată cum îţi calculezi “numărul anului personal” pentru anul 2014:

PASUL 1: adună ziua naşterii, luna naşterii şi anul 2014.

PASUL 2: dacă obţii un număr din două cifre, adună-le şi pe acelea de atâtea ori cât este nevoie până obţii o singură cifra cuprinsă între 1 şi 9

Iată un exemplu:

Să presupunem că este vorba de cineva născut pe dată de 20 iunie. Pentru a calcula “numărul anului personal” pentru anul 2014 procedăm astfel: 2+0+6+2+0+1+4 = 15

Pentru că am obţinut un număr din două cifre, le adunăm şi pe acestea: 1+5 = 6 
În cazul de faţă, pentru o persoană născută pe 20 iunie, cifra personală a anului 2014 este 6.

După acelaşi principiu, cineva născut pe 1 februarie are “numărul anului personal” 1, cineva născut pe 4 aprilie are 6, cineva născut pe 13 decembrie are 5, iar cineva născut pe 27 octombrie are “numărul anului personal” 8.

Ce înseamnă fiecare „număr al anului personal”:

Când 1 este „numărul anului personal”

Pentru cei care au “numărul anului personal” 1 în 2014, următoarele 12 luni vor aduce începuturi noi, acţiune şi noi oportunităţi. Dacă cifra 1 este “numărul anului tău personal” pe 2014 înseamnă că noul an va fi cel al noilor începuturi şi al oportunităţilor pentru că tu să o poţi lua de la capăt pentru a-ţi îmbunătăţi calitatea vieţii. Aşadar, anul 2014 îţi va aduce schimbare în bine, însă totul depinde de ţine, căci tu trebuie să ai curajul să faci pasul întâi pe un drum pe care nu-l cunoşti încă, dar care ţi se va aşterne în faţă în 2014. Anul ce vine va fi anul în care este timpul să acţionezi, anul în care, dacă vrei să progresezi, trebuie să renunţi la zona ta de confort şi la preconcepţia potrivit căreia “merge şi aşa”.

Citeşte mai mult pe lyla.ro.