Horoscop 2014: pentru Berbeci urmează un an al realizărilor, iar Gemenii vor avea parte de schimbări

Anul 2014 bate la uşa. Află care sunt previziunile astrale, pentru a şti cum îţi va merge anul viitor.

30 dec. 2013, 07:03
Horoscop 2014: pentru Berbeci urmează un an al realizărilor, iar Gemenii vor avea parte de schimbări

Horoscop 2014: Berbec

Anul 2014 va fi pentru Berbeci mai uşor decât a două jumătate a lui 2012 şi întregul an 2013. Berbecii vor regăsi o bucurie sublimă în fiecare rutină a zilei. Va există o uşoară îndoială în privinţa banilor care, deşi vin suficient de mulţi, Berbecii sunt uşor neliniştiţi că nu vor mai veni. Este foarte posibilă schimbarea locului de muncă, iar jobul la care au visat toată viaţă să se transforme, în sfârşit, în realitate. În relaţii, este recomandat să nu mai fie chiar atât de analitici şi nu mai transforme totul într-o afacere.

2014 este un an al realizărilor.

Horoscop 2014: Taur

Pentru Tauri, anul 2014 va fi unul dedicat familiei şi intimităţii în cuplu. Pentru că banii vor veni foarte mulţi şi le vor asigura o stabilitate financiară solidă, vor putea să facă tot felul de aranjamente în casă: schimbă mobilă, redecorează căminul. Le mai rămân bani şi pentru investiţii, chiar şi în imobiliare.  Mai mult, ajută şi pe alţii să îşi rezolve problemele financiare. Este recomandat să nu fie prea duri cu ei înşişi.

2014 este un an norocos.

Citeşte şi  Horoscopul sexual al anului 2014. Află ce îţi rezervă astrele în amor

Horoscop 2014: Gemeni

În anul 2014, la Gemeni vor suferi transformări majore la capitolele comunicare, emoţii, studii, contacte sociale. Devin mai economi, au mai multă grijă de finanţelor lor, proprietăţi şi bunuri, sunt mai prudenţi. Comunicarea îi poate ajută să-şi suplimenteze veniturile în 2014. Se anunţă un an plin de călătorii de scurtă durata. Anul 2014 înseamnă pentru Gemeni lărgirea ariei de cunoştinţe şi relaţii, care să-i poate ajută în diverse probleme cu care se pot confruntă. Lunile septembrie şi octombrie sunt bogate din toate punctele de vedere.

2014 este anul schimbărilor.

Horoscop 2014: Rac

Pentru Raci, 2014 înseamnă recreere. Îşi dau seama că familia, copiii şi timpul liber au mai multă importanţă decât restul lucrurilor, aşa încât întreaga lor energie se concentrează doar asupra acestor aspecte. Vor reuşi totuşi să echilibreze balanţă muncă-familie, astfel încât nimic să nu umbrească fericirea căminului. Septembrie este luna câştigurilor substanţiale din punct de vedere bănesc, însă tot anul se bucură de o forţă creatoare ieşită din comun.

2014 este anul creativităţii.

Horoscop 2014: Leu

Pentru Lei, anul 2014 se anunţă abundent, în special după luna iulie. Parcă fac bani din piatră seacă, pe orice pun mâna, se transformă în bani. Întreagă atenţie se îndreaptă spre carieră, reputaţie, venituri, posesiuni. Se anunţă sporirea responsabilităţilor, în special la job, iar noile schimbări îi încânta pentru că le consideră oportunităţi de dezvoltare personală. Nici în plan sentimental lucrurile nu stau rău, cele mai prolifice luni în amor fiind aprilie şi noiembrie.

2014 este anul construcţiei.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.