Predispoziţia jumătăţii tale de a înşela, în funcţie de vârsta sa

Vârsta oamenilor dictează multe dintre acţiunile acestora şi odată cu trecerea timpului apar diverse frustrări care pot duce la acţiuni regretabile in viitor.

RomaniaTV.net
04 sept. 2013, 07:22
Predispoziţia jumătăţii tale de a înşela, în funcţie de vârsta sa

Acesta este si cazul fidelitatii partenerilor, care este schimbatoare mereu odata cu trecerea anilor.

Potrivit ultimelor studii, absolut orice persoana se gandeste la un moment dat in viata sa isi insele partenerul, motivele fiind destul de variate.

Insa unul dintre motivele principale care duc la o astfel de gandire este dat de varsta. Astfel, odata cu inaintarea in varsta, oamenii dobandesc diverse notiuni cu privire la ceea ce inseamna fidelitate. Inaintarea in varsta combinata cu monotonia in cuplu si cu frustrarile personale legate de lipsa realizarii profesionale duc de multe ori la infidelitate.

Asa ca, in cele din urma va prezentam care sunt sansele ca partenerii sa insele, in functie de varsta.

FEMEILE

Femeile simt de fapt nevoia de a insela mai des decat barbatii, insa au capacitatea de a o infrana de cele mai multe ori. Cu toate acestea, in momentul in care isi accepta conditia si recunosc ca nu sunt satisfacute isi dau frau liber, dupa cum urmeaza:

Varsta pana in 22 de ani

Femeile cu varsta pana in 22 de ani sunt cel mai putin dispuse sa insele. Pana la aceasta varsta nu au devenit total constiente de feminitatea si sexualitatea lor si implicit nu stiu exact ceea ce vor de la partener. Cu toate acestea, simt nevoia sa experimenteze asa ca in cele mai multe cazuri vor iesi dintr-o relatie pentru a intra in alta, fara sa insele insa.

Varsta intre 22 de ani si 35 de ani

Femeile aflate in acest palier de varsta sunt cele care simt la un moment dat ca sunt sufocate de relatia stabila pe care o au. Tocmai de aceea sunt poate cele mai predispuse sa insele si sa incerce pe cat posibil sa nu dezvaluie nimanui acest lucru. De fapt, ele incearca sa gaseasca o alternativa pentru partenerul pe care il au insa nu doresc sa-l piarda daca nu gasesc nimic mai bun.

Varsta peste 35 de ani

Femeile de peste 35 de ani deja stiu cam tot ce isi doresc de la partener. Sansele sa insele sunt destul de mici datorita faptului ca pana la aceasta varsta este foarte posibil sa fi gasit ceea ce cauta. Daca insala insa, o fac din placere sau din razbunare. Mai mult decat atat, fiind constiente de sexualitatea lor, sunt destul de viclene incat sa tina secrete escapadele sexuale si sa se bucure de ele de mai multe ori, in cazul in care partenerul stabil nu mai prezinta interes sexual, ci doar financiar.

BARBATII

Spre deosebire de femei, barbatii isi dau frau liber instinctelor, de cele mai multe ori. In functie de varsta, este posibil sa insele dupa cum urmeaza:

Continuarea pe Lyla.ro.