Predoiu: Ponta nu mai e credibil în străinătate. S-a dus în SUA şi s-a întors cu mâna goală, se face de râs

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Cătălin Predoiu, a afirmat, joi seară, că premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi-au pierdut credibilitatea pe plan extern, potrivit Agerpres.

24 oct. 2013, 20:02
Predoiu: Ponta nu mai e credibil în străinătate. S-a dus în SUA şi s-a întors cu mâna goală, se face de râs

El a declarat, în cadrul Conferinţei Extraordinare de Coordonare Judeţene a PDL Botoşani, că România are nevoie de recâştigarea credibilităţii internaţionale.

‘Ponta nu mai e credibil în străinătate. Domnul Crin Antonescu, de asemenea. Nici nu a fost – cred – niciun minut. Viitorul preşedinte va avea o sarcină grea, să reconstruiască credibilitatea României în plan extern şi trebuie să fie cineva capabil să facă acest lucru, care să cunoască mecanismele diplomatice internaţionale, care are o reputaţie politico-diplomatică internaţională’, a spus Predoiu.

În acest context, el a minimalizat, de asemenea, rezultatele vizitelor externe ale premierului Victor Ponta.

‘Trebuie să lucrăm în această direcţie mai mult. Nu doar de dragul fotografiilor, cum face domnul Ponta. Se plimbă până la Washington, ca să întâlnească acolo, la micul dejun, un vicepreşedinte de companie internaţională care munceşte la Bucureşti. Nu e bine să pleci în străinătate şi să mergi cu mâna goală. Te faci de râs’, a mai spus Cătălin Predoiu.

 

VEZI SI:

Cătălin Predoiu: Liderii USL mai dau o lovitură României dacă majorează cota unică la 22%