Predoiu a explicat absenţa liderilor PNL de la mitingul anti-Ponta: „Au fost blocaţi în Parlament”

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a explicat marţi seară că Alina Gorghiu şi Vasile Blaga nu au putut să participe la mitingul anti-Ponta pentru că s-a decalat programul de discuţii, iar co-preşedinţii au fost blocaţi în Parlament cu discursuri şi coordonarea răspunsurilor în cadrul dezbaterilor pentru moţiune.

29 sept. 2015, 18:40
Predoiu a explicat absenţa liderilor PNL de la mitingul anti-Ponta: „Au fost blocaţi în Parlament”

Au fost blocati in Parlament si nu au putut sa mai ajunga in strada„, a explicat liberalul absenta liderilor PNL, adaugand ca „au trebuit sa fie prezenti acolo, sa tina discursuri, sa coordoneze raspunsuri„.

Motiunea de cenzura a PNL impotriva guvernului Ponta a picat marti la vot. Ea a fost votata de doar 207 parlamentari, mult mai putini decat necesarul de 275. Rezultatul era previzibil, dat fiind ca parlamentarii Puterii au anuntat ca nu vor vota, ci vor sta in banci.

CITEŞTE ŞI DECIZIA PNL după eşecul la moţiune. Blaga: „Dacă am fi vrut PUTEREA cu orice preţ, aveam soluţii”

Este a doua motiune de cenzura a PNL esuata. Liberalii mai au o incercare in viitoarea sesiune parlamentara.

In timp ce in parlamentarii dezbateau motiune, linga Palatul Parlamentului a avut loc un miting organizat de PNL, cu mii de oameni care au stat in ploaie, miting la care co-presedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu nu au participat.

VEZI ŞI Victor Ponta IRONIZEAZĂ moţiunea PNL: CLIPUL postat pe Facebook