Cătălin Predoiu, reacţie la nominalizarea lui Teodorovici la Finanţe: Ponta a ajuns la stadiul improvizaţiilor

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat vineri că nominalizarea lui Eugen Teodorovici la Ministerul de Finanțe arată că premierul Victor Ponta a ajuns 'în ultimul stadiu, al improvizațiilor'. Totodată, liderul PNL a precizat că numirea lui Teodorovici este şi "un pas înainte, pentru că ministerul trece de la pungă, la discotecă".

27 mart. 2015, 19:48
Cătălin Predoiu, reacţie la nominalizarea lui Teodorovici la Finanţe: Ponta a ajuns la stadiul improvizaţiilor

Potrivit lui Predoiu, această numire ”este şi un pas înainte”:”Ministerul Finanţelor trece de la pungă, la discotecă. Acum Ponta poate merge în cluburile din Dubai într-un grup mai larg, mai vesel”, a comentat Cătălin Predoiu.

Citeşte şi: Eugen Teodorovici îi ia locul lui Darius Vâlcov. Cum a răspuns la întrebarea dacă el colecţionează ceva VIDEO

PSD l-a refuzat pe Ponta și atunci a apelat la prieteni. Ponta a început conducând un guvern PSD și va sfârși curând guvernarea conducând un guvern de prieteni. (…) E o numire care arată că Ponta a ajuns în ultimul stadiu, cel al improvizațiilor„, a spus Predoiu, cu privire la nominalizarea lui Teodorovici la Ministerul Finanțelor.

De asemenea, prim-ministrul a precizat că în locul lui Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene l-a propus pe Marius Nica, până în prezent secretar general al Ministerului Muncii. Premierul Victor Ponta a precizat că propunerile au fost acceptate de preşedintele Klaus Iohannis.

Ponta a precizat că a discutat cu Iohannis în cursul zilei de vineri.

CITEŞTE ŞI: Eugen Teodorovici, propus ministru de Finanţe. Marius Nica preia Fondurile Europene

Postul de ministru al Finanţelor este vacant după ce Darius Vâlcov, cercetar de DNA pentru fapte de trafic de influenţă, a demisionat, postul fiind preluat, în urmă cu o săptămână, cu titlu de interimat, de către premierul Victor Ponta.