SCANDALOS! Prefectul Capitalei a intrat în CONCEDIU după două zile de RECORD de infectări cu noul coronavirus

Decizie scandaloasă în plină pandemie de coronavirus! Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, este în concediu de odihnă, în condiţiile în care numărul infecţiilor cu noul coronavirus a depăşit 4.000 pentru a doua zi consecutiv la nivel naţional, iar în Bucureşti a fost înregistrat un număr record de 777 de cazuri de noi infectări. 

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 13:21
SCANDALOS! Prefectul Capitalei a intrat în CONCEDIU după două zile de RECORD de infectări cu noul coronavirus

Reprezentantul Guvernului şi-a luat concediu, chiar dacă Bucureştiul se află pe primul loc la raportarea de noi cazuri la nivel naţional. De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 777 de noi infectări.

Anunţul a fost făcut de Mariana Stancu Țipișcă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei.

Gheorghe Cojanu nu este prima oară când ia astfel de decizii. În iulie, prefectul şi-a luat concediu de odihnă, cu toate că fusese numit de Ludovic Orban de doar două luni, în luna mai.

Cine este Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei

Gheorghe Cojanu a fost, printre altele, secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. În 2005, el a ocupat funcția de șef al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a Sectorului 4, conform Libertatea.

Conform declarației sale de avere, Cojanu are trei terenuri intravilane în Câmpulung Muscel, Azuga și București, achiziționate între 1997 și 2001, două proprietăți în București și în Azuga pe numele soției, una cumpărată și una construită în regie proprie și un autoturism cumpărat în 2016.

Prefectul Capitalei: Bucureştiul intră în scenariu ROŞU după ce rata de incidenţă a cazurilor de COVID va ajunge la 3,4

Cojanu are în bănci mai multe depozite bancare: 38.275 de euro, 30.414 lei, 64.432 de euro, 13.210 lei, precum și titluri de stat, certificate și obligațiuni de 73.250 de lei și 123.000 de lei la trezoreria sectorului 4.

Declarația sa de avere este completată la numirea în funcția de inspector guvernamental, pe 24 decembrie 2019, inspector la Secretariatul General al Guvernului.

De asemenea, în noiembrie 2019, el a fost numit secretar general adjunct în Ministerul Transporturilor.

Şedinţă de urgenţă despre situaţia din Bucureşti: Rata de incidenţă a rămas la 2.82, deşi numărul cazurilor COVID a crescut