Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, infectat cu coronavirus: Am purtat mereu masca şi tot m-am contaminat!

Prefectul Capitalei este infectat cu noul coronavirus. Acesta era izolat la domiciliu de mai multe zile, iar acum testul a ieşit pozitiv. Anunţul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook, unde a transmis şi un mesaj.

30 nov. 2020, 12:49
Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, infectat cu coronavirus: Am purtat mereu masca şi tot m-am contaminat!

Traian Berbeceanu susţine că se simte bine şi deşi a respectat mereu măsurile de protecţie şi a purtat mereu masca, acesta tot s-a cpntaminat. Prefectul Capitalei spune că este convins că suferă de o formă uşoară a bolii.

Traian Berbeceanu, infectat cu coronavirus: Purtați mască, respectați normele aflate în vigoare și vom trece peste aceste clipe dificile!

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune.

Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu mască de protecție și totuși m-am contaminat.
Insă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii.

Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură.

Imi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali.

Mulțumesc colegilor pentru dedicare și implicare, în curând mă voi alătura echipei!

Purtați mască, respectați normele aflate în vigoare și vom trece peste aceste clipe dificile!

Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc să fiți sănătoși!”, a transmis Prefectul Capitalei, pe contul personal de Facebook.

 Şoferii din MAI care transportau judecătorii BEC s-au infectat cu coronavirus

Șoferii din Ministerul Afacerilor Interne care transportă judecătorii de la Biroul Electoral Central s-au infectat cu coronavirus.

Din totalul de 169 de angajaţi care lucrează la sediul central al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) au fost testaţi pe 24 noiembrie pentru COVID-19, iar dintre aceştia 8 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, toţi fiind asimptomatici, au declarat surse, pentru News.ro.

Toate cele opt persoane au primit decizii de izolare de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Persoanele respective fac parte din personalul tehnic al AEP şi au fost înlocuite cu alţi angajaţi ai instituţiei.

Citeşte şi: Nicolae Robu, infectat cu coronavirus: „Aveţi grijă, chiar nu e de joacă”. Fostul primar povesteşte care au fost simptomele