Prefectul Virgiliu Nanu a rezolvat criza gunoaielor neridicate de ROSAL în Prahova

Zeci de localităţi ale judeţului Prahova, între care şi municipiul Ploieşti, s-au confruntat cu probleme în privinţa ridicării deşeurilor menajere de la populaţie, pe fondul unor neînţelegeri contractuale care există între operatorul de colectare şi firma care operează rampa ecologică de la Boldeşti Scăeni. prefectul a convocat o şedinţă de urgenţă şi a rezolvat problema.

30 nov. 2023, 22:33
Prefectul Virgiliu Nanu a rezolvat criza gunoaielor neridicate de ROSAL în Prahova

Situaţia din judeţul Prahova, unde 84 de localitati, inclusiv municipiul Ploiesti, au fost afectate de criza salubritatii, s-a rezolvat. Reclamaţiile au vizat operatorul ROSAL, care nu a mai ridicat deseurile de la populatie de mai bine de o saptamana.

La fel cum s-a intamplat si in cazul termiei, problema pe care liberalii din Consiliul Local (care au blocat intentionat toate proiectele primarului Volosevici initiate tocmai cu scopul prevenirii crizei) au incercat sa o paseze primarului, pentru a-l pune intr-o ipostaza nefavorabila inaintea anului electoral, si criza gunoaielor a fost rezolvata de prefectul Virgiliu Nanu.

Dupa reclamatiile venite din partea prahovenilor, Nanu a convocat de urgenta, la sediul Prefecturii,  reprezentantii ROSAL si A.D.I Deseuri, la finalul intalnirii asigurand populatia ca problema si-a gasit rezolvarea, iar gunoaiele vor fi ridicate incepand de vineri, 1 decembrie:

Virgiliu-Daniel Nanu este noul președinte al PSD Prahova. A fost ales cu majoritate de voturi

„După identificarea unei situații critice în 84 de localități prahovene, inclusiv reședința județului, privind gestionarea deșeurilor, am convocat de urgență o ședință cu toți factorii implicați unde am analizat situația creată.

Sunt în măsură să vă comunic faptul că operatorii de salubritate și-au exprimat în fața noastră angajamentul ferm că, începând de mâine dimineața, vor relua activitatea de salubrizare a celor 84 de localități.”, a transmis Nanu.