Virgiliu-Daniel Nanu este noul președinte al PSD Prahova. A fost ales cu majoritate de voturi

Virgiliu Daniel Nanu, prefectul judeţului Prahova, a fost ales, joi, în funcţia de preşedinte al PSD Prahova.

18 mai 2023, 23:51
Virgiliu-Daniel Nanu este noul președinte al PSD Prahova. A fost ales cu majoritate de voturi

Social-democraţii prahoveni au ales joi seară noua echipă de conducere a organizaţiei judeţene, avându-l în frunte pe prefectul Virgiliu-Daniel Nanu. Forul judeţean de conducerea va mai cuprinde doi prim-vicepreşedinţi şi 17 vicepreşedinţi, printre care se numără primari, deputaţi şi consilieri judeţeni.

Organizația județeană PSD Prahova l-a ales, joi, în funcția de președinte, pe prefectul Virgiliu-Daniel Nanu, cu majoritate de voturi. La eveniment au participat mai mulți lideri social-democrați, între care Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Alexandru Rafila, Marius Budăi și Lucian Romașcanu.

În funcția de secretar general al PSD Prahova a fost aleasă senatoarea Laura Moagher, în timp ce fostul președinte al organizației, deputatul Bogdan Toader, nu a mai candidat pentru un nou mandat și a fost desemnat prim-vicepreședinte PSD Prahova.

Virgiliu-Daniel Nanu este prefect de Prahova, membru PSD din 2004 și a ocupat funcția de șef al Oficiului de cadastru și publicitate imobiliară Prahova.

Radu Cristescu îl demolează pe Vasile Blaga: „Acest maidanez al politicii, care și-a petrecut ultimul deceniu mai mult prin tribunale, nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora. Și-l apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis”
El a transmis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, că funcția de președinte al PSD Prahova „nu este o responsabilitate ușoară”. „Sunt pregătit să fac față provocărilor și să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a sprijini prahovenii și a contribui la dezvoltarea comunității noastre”, a subliniat Virgiliu-Daniel Nanu.

„Astăzi, după o lungă perioadă de muncă, dedicare si implicare, am primit cea mai mare recunoaștere a efortului meu, fiind ales să conduc Organizația Județeana a Partidului Social Democrat Prahova.
🔻 Această responsabilitate nu este una ușoară, dar sunt pregătit să fac față provocărilor și să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a sprijini prahovenii și a contribui la dezvoltarea comunității noastre.
🙏 Vreau să mulțumesc fostei conduceri și întregii echipe pentru susținere și încredere.
Acesta este doar inceputul unei noi etape în viața mea și de acum încolo voi lăsa acțiunile mele să vorbească pentru mine!”, a scris noul președinte al PSD Prahova pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Bogdan Toader şi senatorul Radu Oprea vor ocupa posturile de prim-vicepreşedinţi.

Marcel Ciolacu, despre reconstrucția Ucrainei: ”Drumul cel mai scurt spre reconstrucție este prin România”
Noii vicepreşedinţi ai PSD Prahova, în urma acestor alegeri interne, sunt Cornel Nanu, Andrei Ţurcanu, Rodica Paraschiv, Florin Constantin, Rareş Enescu, Georgiana Ardeleanu, Sorin Popa, Bogdan Furtună, Nicoleta Sprâncenatu, Adrian Lungu, Beatrice Gâjman, David Viter, Adrian Bucur, Daniel Şepşi, Răzvan Ursu, Simona-Maya Teodoroiu şi Andrei Nicolae.