Pregătește-te! Atât Venus, cât și Mercur vor fi retrograde în această lună. Reguli de urmat până în septembrie

Vestea bună este că nu trebuie să te ascunzi în casa ta de vis; nu dacă urmezi câteva reguli retrograde esențiale – pe care, desigur, le vom prezenta imediat.

20 aug. 2023, 19:00
Pregătește-te! Atât Venus, cât și Mercur vor fi retrograde în această lună. Reguli de urmat până în septembrie

Nu numai că romantica Venus este retrogradă pentru întreaga lună august, dar pe 23, Mercur se alătură brigăzii retrograde, mergând înapoi prin Fecioară până pe 15 septembrie.

 

Venus retrograd
Venus este retrogradă în Leu din 22 iulie până pe 3 septembrie, o perioadă în care planeta iubirii trece de la o „stea de seară” la o „stea de dimineață” (vizibilă chiar înainte de zori). Acesta este un moment optim pentru a pune în pat vechile povești de dragoste și pentru a trezi energii proaspete pentru dragoste. Nu trebuie să-ți arunci vechea versiune, dar s-ar putea să vrei să aduci ceva nou. Cu retrogradul în Leu, temele pasiunii, a jocului și curajului vor fi puternice. Venus retrograde are loc la fiecare 18 luni și durează șase săptămâni.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Mercur retrograd
Mercur, planeta comunicării, a cooperării și a datelor inversează prin Fecioară în perioada 23 august – 15 septembrie. Aceste intervale de timp pentru amestecarea semnalelor dezvăluie locuri în care trebuie să facem pauză și să ne reconsiderăm, să revizuim, să derulăm înapoi și să reconectam. În Fecioara axată pe muncă și pe bunăstare, acest retrograd este totul despre organizarea, configurarea sistemelor și simplificarea în numele reducerii stresului. Mercur se rotește retrograd la fiecare 3,5 până la 4 luni timp de trei săptămâni.

Regulile retrogradelor
Lasă-ți fostul în afara zonei tale de prieteni
A restabili o prietenie cu persoana care a împărțit cândva patul este destul de dificil, dar în timpul retrogradului? Cât de mare de buget ai pentru terapie? În primul rând, să-l păstrezi platonic nu va fi ușor sub cerul nostalgic al lui august. Dacă vezi pe cineva nou, aceste reuniuni vor complica instantaneu lucrurile. Evita!

Zodiac chinezesc septembrie 2023. Anca Dimancea anunţă zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

Nu-i urma, nu te reimprieteni și nu îi căuta în mod întâmplător
Declanșează alertă! În perioada retrogradelor din august, să-ți vezi fostul fericit – sau mai rău, fericit cu cineva nou – este puțin probabil să evoce „comparație”, un termen care a apărut în comunitatea poliamoroasă pentru sentimentele pozitive pe care le simți când vezi un partener îndrăgostit de altcineva. Această stare anti-gelozie necesită vibrații care ar putea fi prea înalte pentru a se ridica în acest moment. Anuleaza urmărirea și scutește-te de durere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.