Pregăteşte-te de vacanţă: Cum să faci furori pe plajă

Perioada de dinaintea vacanţei poate fi foarte solicitantă pentru femei. „Oare mi se mai vede celulita?”, „Of, mi-a rămas puţină burtică!”,  „Doamne, sper să nu mă fac de ruşine pe plajă” sunt doar câteva din stresurile care le cuprind. Ca să nu mai ai nici un fel de problema, în afară de un regim alimentar echilibrat (care trebuie ţinut toată viaţă, nu doar cu câteva zile înainte de plecare) şi exerciţiile fizice de rigoare, poţi urma 5 recomandări de pe site-ul Yahoo Shine.

RomaniaTV.net
08 iul. 2013, 20:04
Pregăteşte-te de vacanţă: Cum să faci furori pe plajă

1. Ai grijă de păr!

Nimic nu este mai reconfortant decât o zi petrecută la coafor. În plus, podoaba capilară va fi răsfăţată înaintea unui tratament dur: soare puternic în combinaţie cu apă sărată. Vizită la coafor te va scapă de coşmarul vârfurilor despicate şi al părului uscat.

2. Ai grijă de piele!

Bea cel puţin doi litri de apă pe zi, astfel hidratarea va veni şi din interior. La exterior, aplică cel puţin o dată pe zi crema nutritivă, bogată în vitaminele A şi E. Nu ocoli nici părul, o masca hidratantă pe baza de ulei de măsline va fi binevenită, mai ales dacă ai părul uscat.

 3. Nu uita de crema de protecţie!

O piele arsă de soare nu este tocmai plăcută privirii, că să nu mai vorbim de suferinţă posesorului. Foloseşte crema de protecţie solară când ieşi din casă, nu doar când te duci la plajă. Soarele acţionează indiferent de locul în care te afli. În plus, crema SPF se aplică cu 30 de minute înainte de a ieşi în soare şi nu când te afli deja pe plajă.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.