Pregăteşte-te de vară! Cum să slăbeşti sănătos

Experţii în nutriţie le vin în ajutor celor care vor să slăbească sănătos şi rapid. Uită de înfometare şi de dietele stricte dacă vrei să rămâi sănătos în timp ce-ţi sculptezi silueta.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 07:33
Pregăteşte-te de vară! Cum să slăbeşti sănătos

Bea sucuri naturale de fructe înainte de micul dejun. Una dintre cele mai mari greşeli pe care le propune o dietă este să consumi sucurile la micul dejun. Experţii în nutriţie recomandă sucurile natural, de fructe sau legume, cu 15 minute înainte de micul dejun. Acesta este secretul unui metabolism rapid care permite o digestie bună a micului dejun.

Mere, nuci şi alune. Este bine ca odată la trei ore să iei o mică gustare bogată în proteine, astfel încât organsimul să primească mesajul că este bine să ardă depozitele de grăsime pe care le are, în loc să intre în faza de înfometare. Combină merele sau alte fructe cu alune sau nuci ,astfel încât stomacul tău să fie plin cu o mică gustare sănătoasă şi hrănitoare.

Fără carbohidraţi după 6 seara. Renunţă la consumul alimentelor bogate în carbohidraţi după 6 seara. Înlocuieşte-le cu produse bogate în proteine precum salatele şi legumele, fiecare după cum preferă.

Cartofii, prăjiturile, pâinea albă şi ciocolata pot să-ţi stârnească foamea, ceea ce va duce la o creştere în greutate.

Citeşte mai mult pe Sfatul părinţilor